SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu Vitor Pereira'ya kapıyı gösterdi

Fenerbahçe'nin Braga'ya elenmesinin ardından eski hakem Erman Toroğlu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Erman Toroğlu Vitor Pereira'ya kapıyı gösterdi

Fenerbahçe'nin Braga'ya elenmesinin ardından karşılaşmanın Hırvat hakemi Ivan Bebek'e tepkiler sürerken, eski hakem Erman Toroğlu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasının devre arasında A Spor'da canlı yayında Braga - Fenerbahçe maçına da değinen Erman Toroğlu, "Fenerbahçe maçında hakem iyi değildi ama hepsine hakem derseniz yanlış yaparsınız. Mehmet Topal'ın pozisyonu için tartışabiliriz. Ancak sen Fenerbahçe'sin, savunmanı yapcaksın, açık vermeyeceksin" dedi.

"YOK YA! UEFA ADINA SEN Mİ AÇIKLAMA YAPACAKSIN?"

UEFA'nın Türkiye'deki terör olayları yüzünden Türk takımlarını Avrupa kupalarında istemediği yönündeki çarpıcı iddialar hakkında da konuşan Erman Toroğlu, "UEFA herhalde Türk takımlarının Avrupa'da oynamasını istemiyor diyorlar. Yok ya! Sen mi karar verip açıklama yapacaksın." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın kaleci şanssızlığı

"PEREIRA ÇEK GİT ABİ, SENİNLE Mİ UĞRAŞACAĞIZ?"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın bombalı saldırının ardından "Aklıma ailem geldi, burada olmaya değer mi?" sözlerine de sert tepki veren Toroğlu, "Pereira ailem var, burada olmak falan diyor. Bunu ikinci kez yapıyor. O zaman Türkiye'yi beğenmiyorsan çek git abi. Bir de seninle mi uğraşacağız?" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER