SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu'ndan Ersun Yanal'a gönderme

Erman Toroğlu, son yazısında Ersun Yanal'ın ve Trabzonspor'un son durumunu değerlendirdi.

Erman Toroğlu'ndan Ersun Yanal'a gönderme

Erman Toroğlu, son yazısında Ersun Yanal'ın ve Trabzonspor'un son durumunu değerlendirdi.

İşte o yazıdan bir bölüm...

Ey Ersun Yanal! Gördük ki takımın fizik gücü iyi, kadron da kaliteli. Kaprisi, oyuncuyla çatışmayı, 'Gelişiyoruz' demeyi bırak da sahaya sonuç yansıt

Derbi iyi başladı, sonra uyuttu, sonra hareketlendi, sonra aksiyon filmi gibi oldu. Bir 10 dakika daha olsa "Aşk, ihtiras, kan…" hepsi olacaktı bu filmde.
Daha enteresan şeyler olacaktı. Keyif veren bir maç oldu, berabere bitti.
Ben kumardan, kağıttan çok anlamam. Biraz tavla oynarım, eskiden kız tavlası vardı ya ondan. Ama 'Kare As' diye bir tabir var. Bu akşamın kare ası şöyle bence; Ersun Yanal, hakem Fırat Aydınus, kaleci Fabri ve Lens… "Rodallega nerede?" diye soran olursa, Ersun Yanal parantezinin içinde!


Ersun Yanal… Trabzonspor, İstanbul'da Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş...
Üçüyle de berabere kaldı. Bunlar Türkiye'nin üst düzey takımları. Trabzonspor bu üç takımla fizik olarak başa baş mücadele etti mi? Etti… Bunu hazırlayan da Ersun Yanal.
Kadrosu da fena değil. Öyle bir ayrıntı ki bıçak sırtı diye bir olay var. Öyle. Trabzonspor bu üç maçı alsa 6 puan daha alacak, puanı olacak 15. İçeride Alanyaspor'a çok aptalca 3-0'dan 4-3 yenildi. O maç kesinlikle Ersun Yanal'ın teknik hatasıdır. Onu da aldığını düşün bugün Trabzonspor 18 puanda ikinci sırada olacaktı.
Bakın! Ersun Yanal hiç ağlamasın. Elindeki kadro çok iyi.

Yorumlar
TREND HABERLER