GALATASARAY

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray eleştirisi

Spor yazarı Erman Toroğlu, ligde Bursaspor'u 3-0 yenmesine rağmen Galatasaray'ın oyununa farklı bir eleştiri yöneltti.

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray eleştirisi

Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-0 yenmesine rağmen oynanan oyunla ilgili eleştirisini tribünler üzerinden yaptı.

Galatasaray'ın maça iyi başlamadığını ve Bursaspor'un Josue liderliğinde baskı kurduğunu söyleyen Toroğlu, golü bulamamanın yeşil beyazlılar üzerindeki olumsuz etkisine de değindi.

3-0'lık galibiyete rağmen sonuca göre yorum yapmanın yanlış olacağını belirten deneyimli futbol adamı, Galatasaray taraftarının stadyumun yarısını bile doldurmamasının cevabının sahadaki futbol olduğunu söyledi.

Galatasaray Bursaspor maçının sonucu ve özeti

İşte Erman Toroğlu'nun bugünkü köşe yazısı

Mustafa Denizli ile beraber Galatasaray inanılmaz bir futbol oynamaya başladı! Verkaçlar, şutlar, oyun hakimiyeti, pres, rakibe boş alan bırakmama, oyuna hakim olma, topu devamlı ters yönlere çevirme, bol ver-kaç ve şut... Hepsi vardı! Hakem devamlı Galatasaray'ın aleyhine çalışıyordu. Ama Galatasaraylı futbolcular hakemi de Bursaspor'u da 3-0 gibi net bir skorla yendiler.
Maçı seyretmeyen seyirciler, okuyucular yazının bu kadar kısmını okuyunca "Helal olsun be" diyecekler. Demek ki özlenen Galatasaray geldi, geri döndü! Veya renkli gözlükle seyredenler, yukardaki cümlelere "evet" diyebilirler.

Teknik direktörsüz bir Bursaspor sahada... Maç başlıyor, oyunun her tarafında onlar var. Josue diye bir oyuncu oynuyor; resmen orkestra şefi. Hem yeşil-beyazlıları idare ediyor hem de sarı kırmızılıları devamlı olarak güç pozisyonlara sokuyor. Ama bu Bursaspor bir türlü golü atamıyor. İstanbul'da üç büyüklere karşı oynuyorsanız puan alacaksanız en az iki gol atmak zorundasınız.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER