SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray iddiası

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı yendiği karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımla ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray iddiası

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi yeniden geçen ve Beşiktaş ile Başakşehir'le de farkı kapatan Galatasaray için A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında sarı-kırmızılıların Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı TT Arena'da yenemeyeceğini söyledi.

"BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'Yİ YENEMEZ"

Erman Toroğlu, "Bu Galatasaray'ı içeride Fenerbahçe de Beşiktaş da yener. Bu Galatasaray'a göre Beşiktaş da Fenerbahçe de daha iyi takım." dedi.

Rıdvan Dilmen Kasımpaşa-Galatasaray maçı içi ne dedi?

"GALATASARAY'DA UTANACAK ADAM YOK"

Fernando Muslera'nın kurtarışlarına rağmen diğer futbolcuların Uruguaylı kaleciye ayak uydurmadığını söyleyen Erman Toroğlu, "Muslera inanılmaz şeyler kurtarıyor. Kaleci böyle kurtarır, takımda bazı adamlar der ki 'Ayıp ya, biz de oynayalım' ve takım direnç gösterir. Galatasaray'da utanacak adam yok. Yani bir insan böyle bir kaleciden tahrik olur ve oynar. Galatasaray'da ne tahrik olan ne de tahriş olan adam var" diye konuştu.

Galatasaray'ın ikinci golünü atan Bruma hakkında da konuşan Toroğlu, "En kötü Bruma'yı izledik ama tarihi bir gol attı" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER