MİLLİ TAKIM

Erman Toroğlu'ndan Gökhan Töre'yi kızdıracak yazı

Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Gökhan Töre'yi eleştirerek çok sert ifadeler kullandı.

Erman Toroğlu'ndan Gökhan Töre'yi kızdıracak yazı

Erman Toroğlu, İzlanda maçında oyuna girdikten kısa bir süre sonra rakibine sert girip kırmızı kart gören Gökhan Töre'nin ay-yıldızlı ekibi sattığı yorumunda bulundu. 

EURO 2016 Elemeleri'nde A Grubu'nda oynadığı son maçta Selçuk İnan'ın frikik golüyleİzlanda'yı 1-0 mağlup eden Türkiye, şampiyonaya direkt olarak katılmaya hak kazandı. Bu karşılaşmada 62. dakikada oyuna giren Gökhan Töre 77. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  

Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu yıldız futbolcuyu eleştirerek çok sert ifadeler kullandı.

Gökhan Töre kaç maç ceza alacak?İzlanda maçında kırmızı kart gören Gökhan Töre kaç maç ceza alacak?

İşte Toroğlu'nun yazısından bir bölüm;

"MİLLİ TAKIM'A GELMESİN KARDEŞİM"

"Gökhan Töre denen adam, kusura bakmayın futbolcu demiyorum! İyi top atarmış, iyi çalım atarmış! Hepsi hikaye! Benim takımımı böylesine önemli bir maçta, bu dakikada 10 kişi bırakan adam kolay kolay bir daha milli takıma gelmesin kardeşim.

"TÜRKİYE'Yİ SATMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR" 

Gol kurtarırken atılırsın, gole giden futbolcuyu indirip atılırsın, anlarım! Hepsi tamam ama böyle aptalca bir faul yapıp atılırsan bu Türkiye'yi satmaktan başka bir şey değildir. Kusura bakmayın. Psikolojik baskı altında oynuyorsun.

"AVRUPA'DA DA YAKAR"

Forvetin de yok. Böyle oynuyoruz. Biri çıkıyor her şeyi mahvetmenin fitilini ateşliyor! Ben bir tip adamı Milli takımda istemiyorum. Çünkü bu tip adamlar bizi yarın Avrupa'da da aynı hataları yapar, yakarlar!

Dün akşam Gökhan Töre, resmen takım arkadaşının enerjisini sattı. Arda'nın haline çok üzüldüm.

Arda bir de maçsız, gelip burada son enerjisini harcıyor. Gökhan çıkıp az kalsın onun, diğerlerinin çabasını bir anda boşa çıkaracaktı. Gökhan Töre şükretsin de bu maç mutlu bitti. 20-30 kurban kesip dağıtsın ki bu maçı kazandık. Golü attığımız dakika çok mükemmeldi; 89... Ne geç ne erken! Selçuk bu golü atmasa Gökhan Töre kendini kurtaramayacaktı."

Yorumlar
TREND HABERLER