BEŞİKTAŞ

Ermeni yıldız Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş yönetimi, Spartak Moskova forması giyen Ermeni futbolcu Aras Özbiliz ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ermeni yıldız Beşiktaş'a geliyor

Ocak ayı transfer dönemi için Beşiktaş scout ekibi ve transfer komitesi çalışmalarını hızlandırdı.

GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ
Hürriyet'in haberine göre; Siyah-beyazlı kulübün scoutları tarafından uzun süredir izlenen Aras Özbiliz önceki gün menajeri ile birlikte Beşiktaş'la bir görüşme gerçekleştirdi. İlk görüşmenin olumlu geçtiği, Aras'ın da Türkiye'ye ve özellikle Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. 

Aras Özbiliz

BAKIRKÖY'DE DOĞDU
1990 yılında Bakırköy'de dünyaya gelen Aras Özbiliz, her iki kanat ve forvet arkası bölgesinde forma giyebiliyor. Kariyerine HVV Hollandia takımında başlayan 25 yaşındaki futbolcu daha sonra Ajax alt yapısına geçti. Ajax'ta 2010'da A takıma çıkan Aras, 2012-2013 sezonunda Kuban Krasnodar forması giymeye başladı. Genç yıldız daha sonra Spartak Moskova'nın yolunu tuttu. 

Levent Tüzemen: 'Kazanan takımın oyunu keyif vermiyor diye teknik direktör değiştirdiğine hiç şahit olmadım'

G.SARAY VE F.BAHÇE DE İSTEMİŞTİ
Ermenistan Milli Takımı forması giyen Aras Özbiliz geçmişte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yakın takibindeydi. Siyah beyazlı kulübün de istemesiyle üç büyük takım da genç oyuncu için girişimde bulunmuş oldu. Beşiktaş'ın Spartak Moskova Kulübü ile de görüşme yapacağı ve transferin kaderinin bu görüşmeler sonrasında net şekilde çizileceği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER