YEREL HABER

Ersen Martin imzayı attı

Süper lig yıldızlarından Ersen Martin TFF 2.lig beyaz grupta mücadele eden Eyüpspor’la 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Ersen Martin imzayı attı
Eyüpspor tesislerinde düzenlenen törende kendisini Eflatun sarılı renklere bağlayan imzayı atan Ersen Martin, 2. ligin en iddialı takımında forma giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Futbol kariyerinde ilk defa bir 2.Lig takımında forma giyeceğini belirten Martin konuşmasını şöyle sürdürdü, "Eyüpspor'a transferimde hocamız Murat Şahin'in etkisi çok büyüktür. Başkanımız Şevket Sever'in bu transferin gerçekleşmesindeki samimi tavırları benim imza atmama neden olmuştur. Atacağım gollerin Eyüpspor'un ilacı olmasını istiyorum. Bu liglerde gol krallığı için de çok iddialıyım. Eyüpspor'un yılların özlemi olan TFF 1. Lig özlemini dindirmek için buradayız. İnşallah bu sene hedefine ulaşan bir Eyüpspor olacak" dedi.

İmza töreninde konuşan Başkan Şevket Sever ise "Camiamıza yakışan transferler yapıyoruz. Bu sene lige her zamankinden daha farklı hazırlanıyoruz. Yaptığımız transferler bu liglerin çok üstünde. Allah'tan bir mani olmazsa bu sezon hedeflerimize koşar adım gideceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Eyüpspor bu arada Kızılcahamamspor'dan Gökhan Solak ile Ankarademirspor'dan Ali Kemal'i de renklerine bağladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER