TRABZONSPOR

Ersun Yanal 6 ismin biletini kesti!

Bordo-mavili yönetim, yüksek maliyetli Cardozo, N’Doye, Yatabare, Douglas, Sefa ve Özer’i gönderdikten sonra transfer taarruzunu başlatacak. Genç ve yetenekli oyuncular alınacak

Ersun Yanal 6 ismin biletini kesti!

Yeni sezona kadrosunu yenileyerek başlamak isteyen Trabzonspor, UEFA'nın koyduğu bütçe kısıtlaması nedeniyle öncelikle mevcut kadroda düzenleme yapma kararı aldı.

Gelecek sezonu yaklaşık 60 milyon liralık bütçe ile tamamlamak zorunda olan bordo mavililer, dış transferde belirlediği 35 oyuncudan 7-8'ini kadrosuna katmayı planlıyor. Ancak bunun için önce iç transfer çözüme kavuşturulacak.

Yönetim özellikle yıllık maliyetleri yüksek olup, verim alınamayan isimlerden kurtulmayı hedefliyor. Bu isimlerin başında Oscar Cardozo, N'Doye, Yatabare, Douglas, Sefa ve Özer Hurmacı geliyor. Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği bu oyuncuların menajerlerine takım bulmaları için mesaj verildi.

Ersun Yanal Trabzon'u ayağa kaldırmak için söz verdi


İskelet yenilenecek
Fotomaç'ın haberine göre; Başkan Muharrem Usta, maliyetleri 70 milyon lirayı bulan oyuncuları gönderdikten sonra ekonomik olarak rahatlayacaklarını dile getirerek, gidenlerin yerlerine genç ve maliyetleri düşük oyuncuları transfer ederek, yeni bir iskelet inşa edeceklerini söyledi.

Beşiktaş modeli!
Beşiktaş'ın son üç yılda izlediği yolu örnek alan başkan Muharrem Usta, 'feda' projesiyle maliyetleri aşağı çekmişti. Şimdi ise takımda iş yapmayan oyuncuları gönderip, yerine isimsiz ama gelecek vaat eden hırslı oyuncular alıp, şampiyonluğa yürüyecek kadronun temellerini atacak.

Yorumlar
TREND HABERLER