DİĞER HABERLER

Ersun Yanal dünyaları istedi!

PTT 1. Lig'de mücadele eden Göztepe'nin transfer teklifinde bulunduğu teknik direktör Ersun Yanal, yarım sezon 2 milyon Euro (6.6 milyon TL) talep edince anlaşma sağlanamadı. Yanal'dan vazgeçen sarı kırmızılılar, Ertuğrul Sağlam'a yöneldi.

Ersun Yanal dünyaları istedi!

PTT 1. Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Göztepe, peş peşe puan kayıpları sonrası lider Kardemir Karabükspor'un 9 puan gerisine düşünce radikal bir karar aldı ve teknik direktör Metin Diyadin ile yolları ayırdı.

Diyadin'in ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına giren İzmir ekibi ilk olarak Ersun Yanal'a teklif götürdü. Kulübün sahibi Mehmet Sepil'in çok istediği Yanal ile görüşme yapıldı. Ancak tecrübeli teknik adam öyle bir para talebinde bulundu ki, sarı kırmızılılar hemen vazgeçmek zorunda kaldı.

Vatan'ın haberine göre; Halen Lig TV'de yorumculuk yapan Ersun Yanal'ın transferini rafa kaldıran Göztepe yönetimi, rotayı bir başka ünlü teknik adam; Ertuğrul Sağlam'a çevirdi. Son olarak Bursaspor'u çalıştıran Sağlam'a daha önce diğer PTT 1. Lig takımları Adana Demirspor ve Samsunspor'dan da teklifler gelmiş, ancak başarılı çalıştırıcı ikisini de reddetmişti.

İşte bu hepimizin sorunu!

 Göztepe'nin öne sürdüğü koşulları beğenen Ertuğrul Sağlam'ın Göztepe'ye transferinin an meselesi olduğu belirtiliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER