TRABZONSPOR

Ersun Yanal takımı fırçaladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun ilk yarısında kötü performans sergilediklerini belirterek takıma gözdağı verdi.

Ersun Yanal takımı fırçaladı

Belek'te 2 Ocak'tan itibaren 10 günlük bir kampa girecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Kızılcabölükspor beraberliği sonrası oyuncularını sert bir dille uyardı.

HER ŞEYİNİ VERMEYECEK OLAN GERİ GELMESİN

İkinci yarı kamp çalışmaları öncesi futbolculara üç gün izin veren tecrübeli teknik adamın maç sonrası oyuncularına, "İkinci yarı bu takıma her şeyini vermeyecek olan geri gelmesin. Bu takımı bulunduğu konumdan çıkartmak artık boynumuzun borcudur" dedi.

Bundan böyle takımda radikal değişiklikler olacağını da işaret eden Ersun Yanal, "Bugüne kadar özveri gösteren kim varsa başımızın tacıdır ancak bundan sonra her şey çok farklı olacak. Kim gerçekten elini taşın altına koyuyorsa o bizimle devam edecek" şeklinde bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Şenol Güneş'in biletini kestiği ilk isim belli oldu

YÖNETİMDEN YANAL'A DESTEK

Trabzonspor'da yönetim son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından eleştirilmeye başlayan Ersun Yanal'ın arkasında duruyor. 55 yaşındaki teknik adamın başarılı olacağına inandıklarını belirten yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen, "Şu anda ligde bulunduğumuz konum oldukça sıkıntılı. Ancak biz yönetim kurulu olarak görevimizin başındayız ve dimdik ayaktayız. Devre arasında gerekli takviyeleri yapma noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Bu zor günleri teknik direktörümüz ile aşacağımıza sonsuz inanıyoruz" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER