TRABZONSPOR

Ersun Yanal ve Aykut Kocaman karşı karşıya geldi

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal ve Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi

Ersun Yanal ve Aykut Kocaman karşı karşıya geldi

Ligin ikinci yarısında bambaşka bir performans sözü veren Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal, özellikle 2 oyuncu için çok ısrarcı.

Şartlar zor olsa da Konya’dan Ömer Ali Şahiner ve Gençler’den İrfan Can Kahveci konusunda, “Mutlaka alalım” diyen deneyimli teknik adamın talebini gerçekleştirmek için Başkan Muharrem Usta büyük çaba harcayacak.

Gurbetçi yıldızdan Trabzonspor'a yeşil ışık

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor ligin geride kalan 12 haftasında büyük hayal kırıklığı yarattı ama teknik direktör Ersun Yanal gelecekten çok umutlu. Her fırsatta ligin 2. yarısını işaret eden Bordo-Mavililer’in hocası, yönetimden de bu konuda bazı taleplerde bulundu.

Birçok bölgeye direkt oynayacak ya da kulübe zenginliğini artıracak takviye isteyen Yanal’ın, özellikle 2 isimde çok ısrarcı olduğu öğrenildi. O futbolcuların biri Konyaspor’un orta sahadaki gözdesi Ömer Ali Şahiner, diğeri orta alan ve hücumun kanatlarında da oynayabilen Gençlerbirliği’nin 21 yaşındaki yıldızı İrfan Can Kahveci.

Fenerbahçe'den flaş karar! Volkan Demirel...



Yüzyüze görüşecek

Ancak transferin gözdelerinin şartları bir hayli zor... Çünkü Konyaspor’un hocası Aykut Kocaman, Ömer Ali Şahiner’i satma konusunda yönetime gerekli fikrini iletti ve “Kesinlikle kadroda tutulmasını istiyorum” dedi.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde oynanan Gençlerbirliği maçı sırasında Başkent ekibinin yöneticilerine İrfan Can Kahveci için de ilk teklif yapıldı.

Fakat genç futbolcu için Gençlerbirliği’nin kurmayları, “Kararı Başkan İlhan Cavcav verecek. Kendisi değeri bulan her oyuncu için satış fikrine sıcak. Ancak 4-5 milyon Euro’dan daha düşük bir rakam isteyeceğini düşünmüyoruz ve takasa da karşı” mesajını verdi. Şartlar her ne kadar zor olursa olsun Başkan Muharrem Usta, hocasının isteklerini yerine getirmek için uğraşacak. Bu konuda Usta’nın bizzat kulüp başkanlarıyla yüzyüze görüşme yapacağı ve tekliflerini sunacağı bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER