FENERBAHÇE

Ersun Yanal’dan Fenerbahçe iddialarına cevap

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Ersun Yanal, Aykut Kocaman'ın ayrılması durumunda Fenerbahçe'nin kendisine teklif yapacağı şeklindeki iddialara yanıt verdi.

Ersun Yanal’dan Fenerbahçe iddialarına cevap

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın Osmanlıspor maçının ardından yaptığı açıklamalar istifa ettiği şeklinde yorumlanmış, ancak iki günlük suskunluktan sonra tecrübeli teknik adamın görevinin başında kalacağı öğrenilmişti.

Aykut Kocaman’ın görevi bıraktığı şeklindeki iddiaların ardından birçok teknik adamın ismi Fenerbahçe teknik direktörlüğü için anılmaya başlanmıştı. Bu isimlerden biri olan Ersun Yanal, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Beyaz TV’ye konuşan Ersun Yanal, Aykut Kocaman’ın takımın başında olduğunu ve kendisinin böyle bir durumda Fenerbahçe ile görüşme yapamayacağını söyledi.

Ersun Yanal, dedikodulara neden olmamak için çok sevdiği bir kişinin düğününe gitmeyeceğini belirterek şunları söyledi:

“Fenerbahçe camiasının içinden, camiaya çok yakın olan kardeşim dediğim, kardeşim kadar değer verdiğim dostumun kızının düğünü var ve tüm Fenerbahçe camiası orada olacak. Ben sırf spekülasyonlara sebep olmamak için kardeşim dediğim adamın düğününe gitmeyeceğim. orada muhtemelen yönetim de, başkan da olacak. Selam versem, hal hatır sorsam dedikodular başlayacak. Bu sebeple kardeşim dediğim adamın kızının düğününe bile gitmeyeceğim. Aziz Başkan ile aramda bir sorun yok. Ancak bazı şeyler belirginleşir, oturulur, konuşulur. Tekrar ediyorum. Görevinin başında olan bir hoca varken, Ersun Yanal Fenerbahçe’ye gidecek’ demek bunları konuşmak manasız. Bunlar Fenerbahçe’ye zarar verir. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Aziz Yıldırım’a herkesten çok ben üzülüyorum. Bu zor günlerde başkana da Aykut hocaya da destek olunmalı. Buradan fırsatçılık yaratmak hiç doğru değil. Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe taraftarına mesajım; Bu zor günlerde kulüplerine destek olmalarıdır. Benimle ilgili düşünceler için hepsine teşekkür ediyorum.”

Aykut Kocaman'ın istifası Aziz Yıldırım'dan döndü

Yorumlar
TREND HABERLER