TRABZONSPOR

Ersun Yanal'dan Galatasaray motivasyonu

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Akhisar maçı öncesi oyuncularını Galatasaray üzerinden motive ediyor.

Ersun Yanal'dan Galatasaray motivasyonu

Spor Toto Süper lig'in ikinci yarısında sergilediği performansla dikkat çeken ve üst sıralara yaklaşan Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor ile oynanacak maç öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ın Galatasaray maçı üzerinden futbolcularını motive ettiği ifade edildi.

Sabah'ın haberine göre; "İyi sonuçlar geldikçe tribünlere de insanlar geliyor" diyen tecrübeli teknik adam, "20 binin altına düşmüyoruz. Başkan ile konuştum. Akhisar'dan galip dönersek, '30 binden fazla seyirci gelir' dedi. Ben inanıyorum galip, gelelim, G.Saray maçını kapalı gişe oynarız" iddiasında bulundu.

İmzanın ardından idmana çıkan Okay'a arkadaşları doğum günü pastası ile kutlama yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları

Trabzonspor'da Olcay Şahan, Akhisar Belediyespor maçında oynayacak mı?

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları bulunan Olcay Şahan ve Durica da dahil olmak üzere tüm futbolcular idmana katıldı.

Olcay, gazetecilerin "Akhisar maçında oynayacak mısın?" sorusuna, "İnşallah" diye cevap verdi. Sağlık kurulu da Olcay'ın bugünden itibaren takımla birlikte çalışmasına onay verdi. Tecrübeli yıldızın maça yetişebilecek olması en çok teknik direktör Ersun Yanal'ı sevindirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER