GALATASARAY

Ersun Yanal'dan iddialı açıklamalar

Ersun Yanal, kazanılan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan iddialı açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kazanılan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, Trabzonspor'un artık başka bir kulvara doğru koştuğunu söyledi.

Ersun Yanal'ın açıklamaları şöyle: 

''Oyun içindeki üstünlük, rakibe karşı yaptığımız planların tutması, 10 kişiye kalana kadar takım önde oynadı. Zaman zaman hücumda gecikmeler yaşadık, pozisyon hataları yaptık. Ama kazanma iştahımız çoktu. G.Saray maçını kazanmak için bu önemliydi. 10 kişi kaldıktan sonra 2 pozisyon verdik. Atmosfer çok iyiydi.

Trabzonspor-Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Trabzonspor artık başka bir kulvara koşuyor. Önümüzdeki Trabzonspor için çok önemli bir gündü. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrası artık önemli. Belli bir misyon üstleneceğiz. Zirve yarışı veren bir takım kuracağız. Önemli adımlarımız var ve başındayız. Herkesten sabır bekliyorum. Galatasaray eksikleri olsa da iyi mücadele etti.

Zaman zaman karşı ataklar da geliştirdiler. Takımda herkes üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Olcay takım için önemli bir karakter. Karakteri oyunculuğundan bir adım önde. Kullanmadığımız bazı oyuncularımız da var, onlarla birlikte daha iyi bir takım olacağız.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER