SÜPER LİG

Ersun Yanal'dan iddialı sözler

Turkcell Super Lig'in 25. haftasında G.Antep Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti..Maç sonra mikrofonlar Ersun hoca'ya yöneldi...

Ersun Yanal'dan  iddialı sözler

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal çok önemli bir maçı puansız kapattıkları için üzgün olduklarını, ancak Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında sonuna kadar olacağını söyledi.

Oyunun ilk dakikalarında golü kalelerinde gördüklerini, pozisyon yaratamadıklarını ve hücuma dönüp birlikte yapabileceklerini sahaya yansıtamadıklarından yakınan Ersun Yanal, sözlerini şöyle tamamladı:

''4 haftadır puan kaybediyoruz. Doğrusu bu maça 3 puan beklentisi ile çıktık. Oyunu öne taşıyamadık, hücumda istenilenleri yapamadık. Savunmayı doğru yapamadık, hatalar yaptık. Rakibimiz bunları iyi değerlendirdi ve maçı kaybettik. Bu takım buraya kadar geldi, şimdi derin üzüntüyü bırakıp yapılması gerekenleri yapmalıyız. Oyuncularımızın kalitesi ortada. Futbolda kazanacaksın, kaybedeceksin bunlar olacaktır. Futbolcularım tekrar kazanacaklardır. İnancımız devam ediyor. Mücadeleyi top yekun yapacağız. Deneyimli bir kadroyuz, yeni bir takımız. Bu kadrodan daha fazla beklenti içinde olanlar var. Bu yarış içinde avantaj kaybettik. Ama hala yarışın içindeyiz. Sonuca ulaşabilecek bir kalitede takımız. Uzun yıllar başarılamamış olan bir sonuca ulaşmak için mücadele ediyoruz. Biraz olgunlukla karşılanmalı diye düşünüyorum. Trabzonspor bu yarışın içinde sonuna kadar olacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. Hep şampiyonluğa oynadı ama kaybetti. Doğru bir mantıkla doğru bir yönetimle, iyi bir organizasyonla başa baş mücadele ile yolumuza devam ediyoruz. Basit hatalar yaptık, kaybetmemiz gereken maçları kaybettik. Takım olma yolunda bazı şeyleri aşarken yaptığımız mücadelenin karşılığını alamadık.''

Öte yandan, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan ve yerini Tolga Zengin'e bırakan kaleci Sylva'nın elmacık kemiğinin kırıldığı bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER