TRABZONSPOR

Ersun Yanal'ın biletini kestiği 5 futbolcu belli oldu

Kadrosunu 25 kişiye düşürmeyi planlayan Ersun Yanal, aralarında Erkan Zengin'in de olduğu 5 futbolcunun gönderilmesini istedi.

Ersun Yanal'ın biletini kestiği 5 futbolcu belli oldu

Bazı oyuncuları henüz elden çıkaramayan Trabzonspor'un dış transferde eli kolu bağlanıyor.

5 FUTBOLCU GÖNDERİLECEK

Yeni sezon öncesi birçok oyuncusuyla yollarını ayıracak olan Bordo-Mavililerde öncelik Musa Nizam, Sefa Yılmaz, İshak Doğan, Özer Hurmacı ve Erkan Zengin'in elden çıkarılmasına verildi.

Trabzonspor bu 5 oyuncu ile yollarını en iyi şartlarda ayırmayı hedefliyor.

Ersun Yanal

TEKLİFLER CAZİP DEĞİL

Musa Nizam için Antalyaspor ve Bursaspor'un, Erkan Zengin için ise Eskişehirspor'un nabız yokladığı öğrenildi. İshak, Özer ve Sefa için ise küçük çapta teklifler gelse de oyuncuların Trabzonspor'da aldıkları rakamlara ulaşamayacağı için kalmaktan yana tavır sergiledikleri belirtildi.

Yönetimin bu konuda oyuncularla son bir görüşme yapacağı, aynı tavrı sergilemeleri durumunda ise ciddi yaptırımlar uygulayacağı öğrenildi.

Ersun Yanal

MEHMET EKİCİ YENİ SAYFA AÇACAK

Trabzonspor'da üçüncü sezonunu geçirecek olan orta saha oyuncusu Mehmet Ekici, yeni sezonu iple çekiyor. Geride kalan sezonda yaşadığı sıkıntılar ve sakatlıklar nedeniyle iyi bir performans sergileyemeyen Ekici, sezon öncesi hazırlıklarındaki hırsı ile dikkat çekiyor.

Antrenmanlarda da neşeli olduğu gözlenen 26 yaşındaki oyuncu, yeni bir sayfa açacaklarını belirterek, "Yeni stadımızla birlikte yeni bir yolculuğa çıkacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, sezona iyi başlamak ve camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER