SPOR MEDYASI

Ertem Şener’den tehdit gibi sözler!

Skandal sözlerin ardından Rasim Ozan Kütahtalı Derin Futbol programından kovuldu. Ertem Şener karar sonrası tehdit gibi açıklamalarda bulundu.

Ertem Şener’den tehdit gibi sözler!

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şakanın ardından skandal sözlere imza atmıştı. Skandal sözlerin ardından Rasim Ozan Kütahtalı Derin Futbol programından kovuldu. Ertem Şener karar sonrası "Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır" dedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şakanın ardından Boşnaklar hakkında sarfettiği skandal sözleri ile gündeme oturdu. Kütahyalı’nın ırkçı ve cinsiyetçi sözleri tepkilere neden oldu. Tepkilerin ardından Rasim Ozan Kütahyalı Derin Futbol programından kovuldu.

Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı!

Derin Fubol programında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiğini açıklayan sunucu Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kovulması ile ilgili konuşmanın ardından tehdit gibi sözler kullandı. Ertem Şener, “Rasim’in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır” dedi.

Programın moderatörü Ertem Şener’de sosyal medya hesabından, Kütahyalı’yı protesto edenler için sosyal medya hesabından önce bir paylaşımda bulundu ardından bu paylaşımını kaldırdı.

Ertem Şener’in kısa bir süre içerisinde sosyal medya hesabından sildiği mesajı şöyle:

ertem şener

Akşam saatlerinde de bir grup, Beyaz TV binasının önüne giderek televizyonu ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı protesto etti. Protesto gösterisi sırasında TOMA'lar hazır bekletildi. Protesto sırasında “Rasim gelecek hesap verecek” sloganları atıldı.

RASİM

Yorumlar
TREND HABERLER