SPOR MAGAZİN

Ertuğrul Sağlam Kayseri'de

Süleyman Hurma ve Kayserispor eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayseri'ye geldi.

Ertuğrul Sağlam Kayseri'de

Kayserispor'un eski genel menajeri Süleyman Hurma ve Kayserispor eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayseri'ye geldi. Sağlam ve Hurma, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile görüştü.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un oğlu Yusuf Mamur, Kayseri Radisson Otel'de gerçekleştirilen düğü töreni ile hayatını Kübra Yavuz ile birleştirdi.

Genç çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken nikah şahitliğini Vali Orhan Düzgün, Süleyman Hurma, Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özhaseki, İsmail Tamer ve Mustafa Palancıoğlu yaptı.

 Sağlam ve Hurma

Kayserispor Onursal Başkanı Mustafa Çelik'in şehir dışında olduğundan ötürü katılamadığı geceye Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanları, Kayserispor eski yöneticileri, Kayserispor teknik direktörü Hakan Kutlu ve oyuncuları, Kayserispor eski Genel Menajeri Süleyman Hurma ve Kayserispor eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da katıldı.

 Sağlam ve Hurma

Nikah töreni ve geceye katılanlar kadar dikkat çeken enstantane; Başkan Recep Mamur, Kayserispor eski Genel Menajeri Süleyman Hurma ve Kayserispor eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın sohbeti idi. Bir çok davetli, Kayserispor'un eski başarısına kavuşması için temennide bulunurken Sağlam ve Hurma, "Kayserispor güçlü bir kulüptür. İnşallah başarıya ulaşacaktır. Gönlümüz Kayserispor'dan yana" dediler.

 Sağlam ve Hurma

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER