BAŞAKŞEHİR

Erzurumspor Başakşehir maçı golü ve özeti

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta heyecanı BB Erzurumspor Medipol Başakşehir maçı ile devam etti. Konuk ekip Medipol Başakşehir, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve Galatasaray ile Fenerbahçe'nin mağlup olduğu haftada hata yapmadı.

Erzurumspor Başakşehir maçı golü ve özeti

Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Medipol Başakşehir bir araya geldi. Üç maçta yalnızca bir puan alabilen ligin yeni ekibi Erzurumspor, iki galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan Medipol Başakşehir’i konuk etti. Konuk ekip sahadan İrfan Can Kahveci’nin 26’da kaydettiği şık golle 1-0 galip ayrıldı.

Dadaşlar, flaş bir galibiyete imza atarak seyircisinin önünde sezonun ilk üç puanına uzanmak istese de tribünleri dolduran seyircisi önünde çabalasa da en azından puana uzanamadı. Ligin iddialı ekiplerinden Başakşehir ise Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kaybettiği haftayı avantajlı noktalamış oldu.

Başakşehir’de hafif sakatlığı nedeniyle 11’de başlamayan Emre Belözoğlu 67’de oyuna dahil olsa da 76’da sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ev sahibinin yeni transferi Siphiwe Tshabalala ise 74’te Mehmet Altıparmak tarafından sahaya sürüldü.

Maçtan Dakikalar: 1. dakikada Musy'nin pasıyla bulaşan Emrah sağ kanattan ceza sahasına girmeden sert vurdu kaleci Mert topu güçlükle kornere çeldi.
4. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Visca'nın sert şutu az farkla auta çıktı.
6. dakikada orta alandan kazandığı topla ceza sahasına sokulan Emrah'ın şutunda meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.
26. dakikada Visca ve Adebayor'uin duvar paslaşması sonrası ceza sahası çizgisi üzerinde topla son buluşan İrfan Can'ın sert şutu filelerle buluştu. 0-1
43. dakikada Taylan'ın kullandığı serbest vuruşta Mert'in çeldiği topla buluşan Scuk'un şutu kaleyi bulmadı.


59. dakikada Büyükşehir Belediye Erzurumspor gole çok yaklaştı. Ceza yayının sağ çaprazında topla buluşan Emrah Başsan'ın 3 kişiyi çalımlayarak çektiği şutta kaleci Mert Günok meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

89. dakikada sağ kanatta gelişen Büyükşehir Belediye Erzurumspor atağında ceza çizgisinin sağ çaprazında Tolga Ünlü'nün ortasında topa yükselen Munsy iyi bir vuruş yapamayınca meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

Karşılaşma, Medipol Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu skorla Başakşehir puanını 9'a yükseltirken, BB Erzurumspor 1 puanda kaldı.

Kasımpaşa Ankaragücü maçı sonucu ve özeti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER