SÜPER LİG

Erzurumspor’da Mert Nobre ve Burhan Eşer kadro dışı bırakıldı

B.B. Erzurumspor’un dün akşamki antrenmanına katılmayan Mert Nobre ve Burhan Eşer süresiz kadro dışı kaldı. Mert Nobre ve Burhan Eşeer, şampiyonluk primleri ödenmediği için protesto kararı almışlardı.

Erzurumspor’da Mert Nobre ve Burhan Eşer kadro dışı bırakıldı

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından B.B. Erzurumspor’un yönetim kurulu şampiyonluk primleri ödenmediği gerekçesiyle antrenmanı protesto edip, disiplinsiz davranışlarda bulunan Mert Nobre ve Burhan Eşer´i süresiz olarak kadro dışı bıraktı.

Yeni sezon hazırlıkları için dün Erzurum´da toplanan mavi-beyazlı futbolcular takım kaptanları Mert Nobre ve Burhan Eşer’in organize ettiği protesto ile Yüksek İrtifa Kamp merkezindeki antrenmana açıklanan saatte çıkmamışlardı.

Futbolcuların bu şok hareketinin ardından yönetim kurulu bugün “acil” olarak kulüp tesislerinde toplandı. Yöneticiler kaptan Mert Nobre ve Burhan Eşer´in süresiz kadro dışı bırakılmasına, ayrıca Mert Nobre´ye 4 bin 166 Euro, Burhan Eşer´e ise 23 bin 333 TL para cezası ile cezalandırılmalarına karar verdi. Alınan kararlar bu iki futbolcuya sözlü olarak tebliğ edildi. Kararın ayrıca noter aracılığıyla da tebliğ edileceği öğrenildi.

Fabri transferi resmen açıkladı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER