DİĞER HABERLER

Eski futbolcunun eşi kendini vurdu!

Eski futbolcu ve MHP’li Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi kendini vurdu.

Eski futbolcunun eşi kendini vurdu!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı tabancayla kendini vurduğu iddia edildi.

Hülya Sancaklı'nın İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir hastanede tedaviye alındığı belirtildi.

BAŞBAKAN UÇAĞINI TAHSİS ETTİ

MHP kaynakları, İstanbul'a gitmek için uçak bulamayan Sancaklı'ya Başbakan Binali Yıldırım'ın Başbakanlık uçağını tahsis ettiğini belirtti.

Saffet Sancaklı

AMELİYATA ALINDI 

Hülya Sancaklı'nın kaldırıldığı hastanede ameliyata alındığı öğrenildi. Öte yandan Saffet Sancaklı haber sonrası ilk kez görüntülendi.

Hülya Sancaklı Lütfen kaynak gösterinizhttps://www.haber61.net/gundem/eski-futbolcu-ve-mhp-milletvekili-saffet-sancakli-nin-esi-intihar-etti-h283703.html HABER 61

Öte yandan Başbakan Binalı Yıldırım'ın Sancaklı'yı arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

HÜLYA SANCAKLI KİMDİR?

Hülya Sancaklı kimdir sorusunun yanıtı Türkiye uzun yıllardır biliyor. Hülya Sancaklı eski futbolcu olan, uzun yıllar yeşil sahalarda ve milli takımda top koşturan Saffet Sancaklı'nın eşi. 

Hülya Sancaklı, eşinin MHP'den milletvekili olması sonrası siyaset sahnesinde görüntülenmeye başladı ancak hiçbir zaman kameraların önünde bir hayat sürmedi. Hülya Sancaklı ve Saffet Sancaklı'nın bir kız bir erkek iki çocukları bulunuyor.

SAFFET SANCAKLI ASLEN NERELİ?

1968 yılında Türkiye’ye göç etmiştir. Eğitimini İstanbul'da Gaziosmanpaşa’da Cemal Gürsel İlkokulu’nda ardından ortaokul ve liseyi Vefa Poyraz Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı, lakin Beşiktaş futbol kulübündeki futbol kariyeri nedeniyle üniversite eğitimi yarıda kaldı. 2009 yılında tekrar üniversite sınavına girdi ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. Şu anda üniversite öğrenimini; Anadolu Üniversitesi “Kamu Yönetimi” bölümünde devam ettirmektedir.

Eski Yugoslavya'da Tutin şehrinde 27 Şubat 1966 doğdu. Sırasıyla Kültürspor, Vefa, Beşiktaş, Eskişehirspor, Konyaspor, Sarıyer, Kocaelispor, Galatasaray, Kocaelispor, Fenerbahçe, Konyaspor'da forvet mevkiinde oynadı. olan Saffet Sancaklı, faal futbol yaşantısını 1998-1999 sezonunda Konyaspor'da bıraktı ve FIFA Futbolcu Menaerliği Lisansı aldı. Süper Ligde toplam 130 gol atarak adını 100'ler kulübüne yazdırdı.

24 kez millî takımlara çağrılan Saffet Sancaklı 1 kez Türkiye U-21 ve 20 kez de Türkiye A Millî takımı olmak üzere toplam 21 kez millî takımlar formasını giydı ve bu karşılaşmalarda 6 gol kaydetti,

A Millî takımla 1996 Avrupa Futbol Şampiyonasına katıldı.

Futbolculuktan sonra Sancaklı Menajerlik şirketini kurup Türkiye'de yerleşik ilk FIFA Lisanslı futbolcu menajeri olarak spor kariyerine bir yenisini ekledi.

TMSF'ye devredilen İstanbulspor'un satış ihalesi 30 Haziran 2006'da yapıldı ve 3 milyon 250 bin dolar ile en yüksek teklifi veren Marmara Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, İstanbulspor’un yeni sahibi oldu. Saffet Sancaklı İstanbulspor'un Sportif Danışmanlığını kulübü devredene kadar yapmıştır.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER