1.LİG

Eskişehirspor galibiyeti unuttu

TFF 1. Ligin 23. haftasında Boluspor, sahasında karşılaştığı Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Eskişehirspor galibiyeti unuttu

TFF 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Boluspor ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor, ligde yaptığı son 5 maçta sahadan galibiyetle ayrılamadı.

Ligin 18. haftasında sahasından Balıkesirspor'u 3-2 mağlup eden siyah-kırmızılı takım, bu galibiyetin ardından oynadığı 5 maçta da rakiplerine üstünlük kuramadı. Şanlıurfaspor ile 19. haftada deplasmanda 1-1 berabere kalan Eskişehirspor, sonraki hafta sahasında Manisapor'a 5-1 yenildi.

Elazığspor ile 21. haftada dış sahada yaptığı maçtan 0-0 beraberlikle ayrılan siyah-kırmızılı ekip, geçen hafta da sahasındaki Ümraniyespor karşılaşmasında da aynı sonucu aldı.

Eskişehirspor, deplasmanda Boluspor ile bugün ligin 23. haftasında yaptığı ve 2-2 berabere kaldığı maçla galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Siyah-kırmızılı takım, Boluspor karşılaşmasıyla 2 maç sonra rakip ağları havalandırırken, kalesinde de 2 gol gördü.

Puanını 38'e çıkaran Eskişehirspor, zirve yarışından kopmamak için mücadele veriyor

boluspor-eskişehirspor

BOLUSPOR: 2 - ESKİŞEHİRSPOR: 2

STAT: Bolu Atatürk
HAKEMLER: Süleyman Abay, Gökmen Olgaç, Mehmet Yıldırım

BOLUSPOR: Soner Şahin, Hakan Arslan, Ramazan Sal, Alim Öztürk, Fatih Nurullah Turan (Dk. 30 Furkan Şeker), Yusuf Emre Gültekin, Abdulkadir Özdemir, Andre Santos, Guido Koçer (Dk. 75 Kadir Bekmezci), Jansen, Poepon
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Kamil Ahmet Çörekçi, Hakan Çinemre, Aykut Akgün, Bilal Aziz Özer, Hürriyet Göcer, Uğur İnceman (Dk. 46 Övünç) Ramazan , Hasan Hüseyin Acar (Dk. 73 Dorukhan Toköz), Ofoedu (Dk. 84 Kaan Kanak), Axel Meye, Bruno Mezenga

GOLLER: Dk. 6 Bruno Mezenga (penaltıdan), Dk. 36 Ofoedu (Eskişehirspor), Dk.8 Poepon, Dk. 34 Guido Koçer (Boluspor)
KIRMIZI KART: Dk. 86 Kamil Ahmet Çörekçi (Eskişehirspor)
SARI KART: Dk. 25 Fatih Nurullah Turan, Dk. 65 Yusuf Emre Gültekin (Boluspor)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER