ESKİŞEHİRSPOR

Eskişehirsporlu iki futbolcuya tehdit şoku!

Lige tutunma mücadelesi veren Eskişehirspor'un en önemli iki ismi tehdit altında..

Eskişehirsporlu iki futbolcuya tehdit şoku!

Çalıştıkları İngiliz menacer Leigh Cramer’le iyi hizmet alamadıkları için ayrılan Engin Bekdemir ve Kamil Ahmet Çörekçi, tehdit almaya başladı.

Engin Bekdemir’le birlikte çalıştıkları Leigh Cramer isimli menacerden ayrıldıkları için tehdit aldıklarını söyleyen Kamil Ahmet, “Babamın dükkanına gitmişler, para istemişler. Beni ve Engin’i tehdit ediyorlar. Antep maçını düşünemiyoruz” dedi.

Yaşadıkları olayı anlatan Kamil Ahmet, “Uzun süredir çalışıyorduk, ancak son dönemlerde bana söyledikleri yalanlar nedeniyle ayrılma kararı aldım, Engin de aynı şekilde. Ancak sonrasında bizden para koparmak için tehditler savurmaya başladılar. İngiltere’de ailem bu yüzden tehlike altında. Sadece bu iş için 1.95 boyunda kaslı bir adam tutmuşlar ve babamı rahatsız edip para istiyorlar, beni de sürekli arıyorlar” diye konuştu.

Bursasporlu yıldız Juventus yolunda!

‘Sürekli ailemi düşünüyorum

Fanatik'in haberine göre; Bu olay nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden başarılı savunmacı, “Takımımın bana en çok ihtiyaç duyduğu dönemde böyle bir konuyla karşı karşıya kalmak çok sıkıntı verici. Önümüzde Antep maçı var ama benim kafam bu yüzden rahat değil” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER