Alex

Şansal Büyüka'dan Fenerbahçeli yıldıza büyük övgü 'Alex'ten sonra...'

Fenerbahçeli yıldıza büyük övgü! 'Alex'ten sonra...' Süper Lig'e bu sezon 5-0'lık Gazişehir Gaziantepspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe ile ilgili Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka bir yazı kaleme aldı. Şansal Büyüka, Fenerbahçe yıldız oyuncu ile övgü dolu ifadeler kullandı.

Alex De Souza'dan Ersun Yanal paylaşımı!

Alex De Souza'dan Ersun Yanal paylaşımı! Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'ı resmen açıklamasının ardından sarı-lacivertli ekibin efsane futbolcusu Alex de Souza'dan destek mesajı geldi.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'un Alex planı

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'un Alex planı Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün eski futbolcusu Alex'e jubile yaptırıp, ilerleyen yıllarda ise görev vermeyi planlıyor.

Bafetimbi Gomis böyle kral olacak

Bafetimbi Gomis böyle kral olacak Fransız yıldız, Göztepe karşısında atacağı gol yada gollerle krallık tacını takmak istiyor. 32 yaşındaki forvet, hem ilk lig şampiyonluğunu yaşamak hemde Fenarbahçeli Alex’i geçmenin hayalini kuruyor.

Alex'ten Metin Oktay ziyareti

Alex'ten Metin Oktay ziyareti Altınordu'nun 6-8 Nisan tarihleri arasında organize ettiği U12 İzmir Cup'ın başlama vuruşunu yapmak için bugün İzmir'e gelen Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza, kulübün Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi'ni ziyaret etti.

Alex’li U12 İzmir Cup başlıyor

Alex’li U12 İzmir Cup başlıyor Altınordu’nun düzenlediği 5. U12 İzmir Cup, Alex de Souza’nın başlama vuruşu ve 56 takımdan bin 300 sporcunun katılımıyla 6 Nisan Cuma günü başlıyor.

Alex’in imza töreni izdiham nedeniyle yarıda kaldı!

Alex’in imza töreni izdiham nedeniyle yarıda kaldı! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza'nın kitabını imzalamasının etkinliği için gelen yüzlerce Fenerbahçe taraftarı, organizasyon eksikliği nedeniyle Alex'e kitap imzalatamadı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER