Fransa

Deschamps'ın öve öve bitiremediği tek Türk

Deschamps'ın öve öve bitiremediği tek Türk Fransa'da teknik direktör Didier Deschamps, ''Türkiye'nin kalecisi çok iyi kurtarışlar yaptı, gol pozisyonlarımız vardı. Eğer farkı açabilseydik, Türkiye'nin attığı gol beraberliğe yetmeyecekti.'' dedi.

Fransa Türkiye maçı golleri ve geniş özeti

İstediğimizi aldık! Bekle bizi Euro 2020! 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki 8. maçında Milli Takımımız, deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldı ve grup liderliği adına avantajı eline geçirdi.

Milli Takım bir ilki başardı

Milli Takım bir ilki başardı EURO 2020 elemeleri H Grubu'ndaki üçüncü maçında Dünya Kupası'nın son şampiyonu Fransa'yı 2-0 mağlup eden Milliler bir ilki başardı.

Türkiye Özbekistan maçı sonucu ve özeti

Milli Takım Fransa'ya gözdağı verdi EURO 2020 elemeleri H Grubu 3. maçında 8 Haziran'da Fransa'yı ağırlayacak A Milli Futbol Takımımız, zorlu mücadele öncesi son hazırlık maçında Özbekistan'ı konuk ediyor.

Türkiye-Fransa maçının biletleri tükendi

Türkiye-Fransa maçının biletleri tükendi A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Fransa ile yapacağı karşılaşmanın biletleri, genel satışa çıkarılmasından kısa süre sonra tükendi.

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm Avrupa'nın en büyük 5 futbol ligi kabul edilen İngiltere (Premier Lig), İspanya (La Liga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) karşılaşmalara, hafta sonu devam edildi.

Hırvatistan 13 yıl sonra şampiyon oldu!

Hırvatistan 13 yıl sonra şampiyon oldu! Teniste, erkek milli takımlar düzeyinde yapılan Davis Kupası'nı, Fransa'yı 3-1 yenen Hırvatistan kazandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER