Gaziantepspor

7 gollü düellonun galibi Gaziantep

7 gollü düellonun galibi Gaziantep Süper Lig'de 16. hafta maçında Kasımpaşa sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Tam 7 gole sahne olan maçta 3 puanı konuk ekip kaptı. Gaziantep ekibi, ilk devresini 4-1 önde kapattı maçtan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Türk futbolunun bir çınarı daha eriyor

Türk futbolunun bir çınarı daha eriyor Türkiye'nin ilk ağır sanayisi olan Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarında (KARDEMİR) çalışan işçiler tarafından 50 yıl önce kurulan, bu süreçte 34 sezon 1. Lig, 10 sezon da Süper Lig'de boy gösteren, bir defa da UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Karabük ekibi, geçen sezon Süper Lig'e, bu sezon da 1. Lig'e veda ederek en son 2007-2008 sezonunda yer aldığı 2. Lig'e geriledi.

Gençlerbirliği ve Denizlispor tekrar Süper Lig’e döndü

Süper Lig’e çıkan iki takım belli oldu Spor Toto 1. Lig'de 33. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Gençlerbirliği ve Denizlispor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Gençlerbirliği deplasmanda Gazişehir Gaziantep'i 2-0, Denizlispor ise sahasında Kardemir Karabükspor'u 6-0 yenerek bitime bir hafta kala Süper Lig bileti aldı.

Gaziantepspor'a inceleme başlatıldı

Gaziantepspor'a inceleme başlatıldı Gaziantepspor, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün talimatları ile Gaziantep Valiliği bünyesinde kurulan soruşturma ekibi ile kulübün geçmiş tüm hesap ve dosyalarının incelenmeye alındığını açıkladı.

Türk futbolunun köklü kulübü küme düşürüldü

Türk futbolunun köklü kulübü küme düşürüldü TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gaziantepspor, üst üste ikinci kez maça çıkmaması gerekçesiyle bir alt lige düşürüldü.

Türk futbolunun köklü takımı küme düşmeyi garantiledi

Türk futbolunun köklü takımı küme düşmeyi garantiledi Ligden çekilme kararı alan Gaziantepspor, Niğde Anadolu ile yapması planlanan 20. hafta mücadelesine çıkmadı. Gaziantepspor, statü gereği gereği önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek.

Gaziantepspor maça çıkmadı

Gaziantepspor maça çıkmadı Ligden çekilme kararı alan Gaziantepspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta İnegölspor ile yapması planlanan 19. hafta mücadelesine çıkmadı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER