Kasımpaşa

Kasımpaşa Tayfur Havutçu ile anlaşmaya vardı

Kasımpaşa Tayfur Havutçu ile anlaşmaya vardı Kasımpaşa, Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Tayfur Havutçu’yu getirdi.

Trezeguet transferinin açıklanması an meselesi

Trezeguet transferinin açıklanması an meselesi Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldızı Trezeguet'nin transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Ada basını, 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunun transferinin her an açıklanabileceğini iddia etti..

Kasımpaşa Kayserispor maçı sonucu ve özeti

Kasımpaşa Kayserispor maçı sonucu ve özeti Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 15. hafta maçında Kasımpaşa sahasında Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu.

Bursaspor-Kasımpaşa maçının golleri ve geniş özeti

Bursaspor-Kasımpaşa maçının golleri ve geniş özeti Süper Lig'in 12. haftasında ligin flaş ekibi Kasımpaşa deplasmanda Bursaspor'u 2-1 yendi. Paşa'ya galibiyeti getiren golleri; Diagne ve Trezeguet kaydetti. Mustafa Denizli yönetimindeki lacivert-beyazlı ekip bu sonucun ardından 22 puana yükseldi.

Kasımpaşa Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Kasımpaşa Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Fırtına, Burak Yılmaz, Hugo Rodellaga ve Matus Bero'nun kaydettiği gollerle rakibini 3-0 mağlup etti ve son haftalardaki yükselişini sürdürdü.

Torku Konyaspor Kasımpaşa maçının sonucu ve özeti

Torku Konyaspor Kasımpaşa maçının sonucu ve özeti Ligin flaş takımı Torku Konyaspor, evinde Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta 3. sırada bitirmeyi garantiledi..