Malaga

Barcelona Malaga'ya acımadı

Barcelona Malaga'ya acımadı Lider Barcelona, deplasmanda Malaga'yı 2-0 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda bir adım daha attı.

Ahmet Çalık La Liga’ya transfer oldu

Ahmet Çalık La Liga’ya transfer oldu Devre arası transfer döneminde adı bir çok takım ile anılan Galatasaray'ın futbolcusu Ahmet Çalık, bir transfer gerçekleştirdi.

Malaga Cenk Gönen'in sözleşmesini feshetti

Malaga Cenk Gönen'in sözleşmesini feshetti İspanya Ligi takımlarından Malaga'nın sezon başında Galatasaray'dan transfer ettiği Cenk Gönen ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

İstenmeyen adam Cenk Gönen! Yollar ayrılıyor

İstenmeyen adam Cenk Gönen! Yollar ayrılıyor Malaga, Cenk Gönen’i gönderiyor! İspanya La Liga ekibi Malaga, Milli kaleci Cenk Gönen ile yollarını ayırma kararı aldı.

Cenk Gönen Malaga'da da tutunamadı

Cenk Gönen Malaga'da da tutunamadı İspanya La Liga'da kötü günler geçiren Malaga, Galatasaray'dan transfer ettiği Cenk'le yollarını ayırıyor.

Cenk Gönen'den büyük hata

Cenk Gönen'den büyük hata Galatasaray'dan Malaga'ya transfer olan Cenk Gönen, hazırlık maçına yaptığı hata ile damga vurdu.

Cenk Gönen Malaga'da kötü başladı

Cenk Gönen Malaga'da kötü başladı Galatasaray'dan İspanyol ekibi Malaga'ya transfer olan kaleci Cenk Gönen, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta 3 gol yedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER