Melo

Felipe Melo'nun aklı Galatasaray'da!

Felipe Melo'nun aklı Galatasaray'da! Fatih Terim'in "Çağırırsak gelir" dediği Melo, menajerine Galatasaray'dan teklif gelip gelmediğini sordu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan menajer Eduardo Cornacini, "Resmi bir şey yok" dedi.

Melo ve Podolski Fenerbahçe ile dalga geçti

Melo ve Podolski Fenerbahçe ile dalga geçti Galatasaray'ın eski yıldızları Felipe Melo ve Lukas Podolski, Akhisarspor'a 3-0 yenilerek küme düşme hattına gerileyen Fenerbahçe'yle dalga geçti.

 Felipe Melo Fenerbahçe'yi ti'ye aldı

Felipe Melo Fenerbahçe'yi ti'ye aldı Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Vardar maçı sonrası sosyal medyada Fenerbahçe'yi ti'ye aldı.

Felipe Melo'nun dramı! Nereden nereye...

Felipe Melo'nun dramı! Nereden nereye... Galatasaray forması giydiği dönemde 7 kupa kazanan ve Türkiye'nin en çok konuştuğu futbolcular arasında yer alan Felipe Melo, şu sıralarda kariyerinin en zor günlerini yaşıyor.

Galatasaray beklenen Melo açıklamasını yaptı

Galatasaray beklenen Melo açıklamasını yaptı Yaz transfer sezonunda Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo ve Alex Telles'in durumu İtalyan basınında gündem maddesi.

Galatasaray orta sahaya takviye yapacak

Galatasaray orta sahaya takviye yapacak UEFA’dan aldığı 1 yıl men cezasının ardından harcamalarında kuruşun bile hesabını yapan Galatasaray, bonservis sorunu olmayan ‘genç Kuzeyliler’e yöneldi. Aslan’da son hedef kontratı bitecek olan Gladbach’ın Norveçli orta sahası Havard Nordtveit...

Ahmet Çakar Fatih Terim'i çıldırtacak!

Ahmet Çakar Fatih Terim'i çıldırtacak! Ahmet Çakar, Volkan Demirel’in özür dileyerek Milli Takım’a geri dönmesi gerektiğini düşünenlere öyle bir göndermede bulundu ki!

TREND HABERLER
TREND HABERLER