Psg

Galatasaray'da Seri şoku

Galatasaray'da Seri şoku Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye konuk olan Galatasaray'da Seri şoku yaşanıyor.

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye konuk olan Galatasaray'da yaşanan bir olay endişe yarattı

Fatih Terim açıkladı! Falcao PSG maçında oynayacak mı?

Falcao PSG maçında oynayacak mı? Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında yarın akşam Paris Saint Germain ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve futbolculardan Lemina basın toplantısı düzenledi.

PSG'den Galatasaray maçı öncesi skandal uygulama

PSG'den G.Saray maçı öncesi skandal uygulama Şampiyonlar Ligi'nde 11 Aralık Çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek olan PSG, mücadele öncesi skandal bir uygulamada bulundu. Bir taraftar, PSG'nin Türk olduğu için kendisine bilet satmadığını söyledi.

Hatem Ben Arfa mahkemeye çıktı

Hatem Ben Arfa mahkemeye çıktı Bir dönem adı Fenerbahçe'yle ciddi şekilde anılan hatta Sarı Lacivertlilerin bu yaz resmi teklif de yaptığı Ben Arfa Fransa'da mahkemeye çıktı. Şu anda kulüpsüz olan oyuncu ilginç açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın rakibi PSG sahasında farklı kazandı

Galatasaray'ın rakibi PSG sahasında farklı kazandı Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi PSG, 9. hafta maçında Angers'i 4-0 mağlup etti.

Galatasaray PSG maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray PSG maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci haftasında Fransız devi PSG ile Türk Telekom'da kozlarını paylaşacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER