Sneijder

Yolanthe'nin Sneijder'e sunduğu barışma şartı şaşırttı

Yolanthe'nin Sneijder'e sunduğu barışma şartı şaşırttı Mart ayında boşanacakları söylenen Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder ile oyuncu eşi Yolanthe Cabau, evliliklerine bir şans daha verdiler. Yolanthe'nin Sneijder'e sunduğu barışma şartı ise şaşırttı.

Wesley Sneijder'i yıkan haber! Kansere yakalandı...

Wesley Sneijder'i yıkan haber! Kansere yakalandı... Galatasaray tarihinin en iyi futbolcularından birisi olan Wesley Sneijder, babasından gelen haberle sarsıldı. Wesley Sneijder'in babası Barry Sneijder, kansere yakalanırken, kötü haberi Rodney Sneijder, sosyal medya hesabından açıkladı.

Sneijder Galatasaray'ın şampiyonluk maçına neden gelemedi?

Sneijder Galatasaray'ın şampiyonluk maçına neden gelemedi? Galatasaray’da büyük zaferlere imzasını atan Wesley Sneijder’in, dünkü şampiyonluk maçına gelmesi bekleniyordu. Sneijder’in Galatasaray'ın şampiyonluk maçına neden gelemediği ortaya çıktı..

Ayrılık Sneijder'e pahalıya patladı! İşte hatanın bedeli

Ayrılık Sneijder'e pahalıya patladı! İşte hatanın bedeli 9 yıllık eşi Yolanthe Cabau ile yollarını ayırmak üzere olan Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, 'Her şeyi berbat ettim' diyerek hatanın kendisinde olduğunu açıklamıştı. İkili arasındaki boşanma protokolü tamamladı. İşte ayrılık sonrası mal paylaşımı ve detaylar...

Luka Modric'ten Ballon d'Or göndermesi

Luka Modric'ten Ballon d'Or göndermesi 10 yıldır Messi ve Ronaldo arasında gidip gelen Ballon d'Or, bu yıl Modric'e verildi. Başarılı futbolcu yaptığı açıklamada "Futbolun sadece gol, gol, gol olmadığını ancak anladılar." dedi.

Wesley Sneijder Galatasaray yorumu

Wesley Sneijder Galatasaray yorumu Galatasaray'ın eski yıldızlarından Wesley Sneijder, sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova karşısında aldığı 3-0'lık zaferi yorumladı.

Sneijder Galatasaray'a geri dönüyor!

Sneijder Galatasaray'a geri dönüyor! Galatasaray'ın Hollandalı eski yıldızı Wesley Sneijder, sosyal medya üzerinden bir taraftarın mesajına cevap vererek Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER