Trt

Slovenya rejisi Malatya taraftarını çıldırttı!

Slovenya rejisi Malatya taraftarını çıldırttı! Olimpija Ljubljana-Yeni Malatyaspor mücadelesini anlatan spiker Levent Özçelik, Malatyaspor'un "MAL" şeklinde kısaltılması sonrası, "Bu kısaltma TRT tarafından değil, Slovenya yayıncı kuruluşu tarafından yapılmaktadır." açıklamasını yaptı.

Mesut Özil ve Amine Diriliş Ertuğrul setinde!

Mesut Özil ve Amine Diriliş Ertuğrul setinde! Arsenal'in Alman asıllı Türk yıldızı Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe, Diriliş Ertuğrul setini ziyaretti.

TRT'den UEFA'ya Türk Lirası resti!

TRT'den UEFA'ya Türk Lirası resti! UEFA Uluslar Ligi ilk maçında Türkiye ile Rusya'nın karşı karşıya geldiği karşılaşmayı TRT 1 naklen yayınladı. UEFA ile son dakikaya kadar görüşen TRT, Türk Lirası üzerinden anlaşma yapmak için yoğun mesai harcadı ve kabul ettirdi.

Dünya Kupası ilk maçında Erdoğan Arıkan'a tepki yağdı

Dünya Kupası ilk maçında Erdoğan Arıkan'a tepki yağdı 2018 Dünya Kupası'nda Rusya Suudi Arabistan açılış maçını ekranlara getiren TRT'de spiker Erdoğan Arıkan'ın karşılaşma öncesi yaptığı yoruma sosyal medyadan çığ gibi tepki yağdı.

Rus taraftar TRT yorumcusunu öptü

Rus taraftar TRT yorumcusunu öptü Dünya Kupası için Rusya'da bulunan TRT ekibinin başına ilginç bir olay geldi. Canlı yayında turnuvayı değerlendiren yorumcu Tarık Üstün, bir Rus taraftar tarafından öpüldü.

TRT FIFA Dünya Kupasını 4K kalitesiyle yayınlayacak

TRT FIFA Dünya Kupasını 4K kalitesiyle yayınlayacak FIFA 2018 Dünya Kupasında oynanacak 64 maç TRT'den 4K olarak yayınlanacak.

Mustafa Denizli evet dedi! Önümüzdeki sezon...

Mustafa Denizli evet dedi! Önümüzdeki sezon... Türk futbol tarihinin değerli ismi Mustafa Denizli, TRT Spor'da yayın yapan Stadyum Programı'nda yorumculuk yapacak.