Bale

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi kötü haber!

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi kötü haber! Real Madrid'de Gallerli Gareth Bale, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan CSKA Moskova maçını uyluğundaki sakatlık nedeniyle kaçıracak.

İngilizler Bale için yarışıyor

İngilizler Bale için yarışıyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ve Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in, Liverpool'u geçerek kupaya uzanmasındaki en büyük etken olan Gareth Bale'in peşinde.

Futbolculardaki çorap yırtma modasının nedeni belli oldu!

Futbolculardaki çorap yırtma modasının nedeni belli oldu! Real Madrid'li Gareth Bale ve Manchester City'li Kyle Walker'ın zaman zaman uyguladığı bir yöntem olan 'çorap yırtma' yönteminin nedeni belli oldu.

Real Madrid'de Bale depremi

Real Madrid'de Bale depremi Real Madrid 2013'te rekor transfer ücretiyle İngiltere Ligi ekiplerinden Tottenham'dan İspanyol devine transfer olan Gareth Bale 'yi elinden çıkarma planları yapmaya başladı

Gareth Bale 24. sakatlığını yaşadı

Gareth Bale 24. sakatlığını yaşadı Real Madrid kariyerine sakatlıklarıyla damga vuran Gareth Bale, Atletico derbisi öncesi yine sakatlandı. Gallerli yıldızın 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Ali Koç başkan olursa sportif direktörü hazır!

Ali Koç başkan olursa sportif direktörü hazır! Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Koç, başkan olursa futbol direktörü olarak Comolli'yi göreve getirecek.

Real Madrid'te Bale fiyaskosu!

Real Madrid'te Bale fiyaskosu! Real Madrid'in yıldızı Gareth Bale, Barcelona maçına 11'de başladıktan sonra sakatlanarak sahayı terk etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER