Barcelona

Yusuf Demir Barcelona tarihine geçti! Messi sonrası bir ilk

Yusuf Demir Barcelona tarihine geçti! Messi sonrası bir ilk Avusturya'dan sezon başında Barcelona'ya transfer olan Yusuf Demir, Barcelona tarihine geçti. Messi'den Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç yabancı futbolcu oldu.

Barcelona'dan Paris Saint Germain'e mahkeme şoku!

Barcelona'dan Paris Saint Germain'e mahkeme şoku! Barcelona ile sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Paris Saint Germain ile anlaştığı ortaya çıktı. Ancak Barcelona, Messi'nin PSG'ye transferini mahkemeye taşıyarak bu transfere engel olmak istiyor.

Atletico Madrid Luis Suarez transferini bitirdi

Dev transfer resmen açıklandı! Barcelona'dan ayrılan dünyaca ünlü isim Luis Suarez'in Atletico Madrid'e transferi resmen açıklandı. Suarez, Atletico Madrid ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Liverpool ve Barcelona'nın Çağlar Söyüncü savaşı!

Liverpool ve Barcelona'nın Çağlar Söyüncü savaşı! Avrupa devleri Liverpool ve Barcelona, Çağlar Söyüncü'yü almak için büyük bir mücadelenin içine girdi. Katalan ekibi, Leicester'a 36 milyon euro ve sonraki satışından yüzde 10 pay teklifinde bulundu. Bir diğer dev Liverpool ise Çağlar için 40 milyon euro gözden çıkardı. Kulüpler arasındaki pazarlık sürüyor.

İspanyol ve İtalyan basını Cüneyt Çakır'ı konuşuyor

İspanyol ve İtalyan basını Cüneyt Çakır'ı konuşuyor Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Napoli'yi 3-1 mağlup edip çeyrek finale yükselirken maçın hakemi Cüneyt Çakır, hem İspanyol hem de İtalyan basını tarafından eleştirildi.

Fenerbahçe'nin hedefinde Barcelonalı iki yıldız var

Fenerbahçe'nin hedefinde Barcelonalı iki yıldız var Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, rotayı İspanya'ya çevirdi. Başkan Ali Koç, iyi ilişkilerinin bulunduğu Barcelona kulübünden genç stoper Jean-Clair Todibo ve gelecek vaat eden sağ bek Moussa Wague transferlerini bitirmek istiyor.

Messi'nin Barcelona'da kalma şartı ortaya çıktı

Messi'nin Barcelona'da kalma şartı ortaya çıktı Sözleşmesinin 2021'de sona ereceği Barcelona'dan ayrılma ihtimali konuşulan Lionel Messi'nin eski takım arkadaşı Xavi'nin takımın başına geçmesi durumunda kulüpte kalacağı öğrenildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER