Erman Toroğlu

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e: 'Seni de gönderirler!'

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e: 'Seni de gönderirler!' Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili iddialarda bulundu. Fatih Terim'in Alanyaspor maçında aldığı yenilgi sonrası konuşan Erman Toroğlu 'Seni de gönderirler Fatih Terim!' ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e şok sözler! 'Tazminatını biz verelim...'

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e şok sözler! 'Tazminatını biz verelim...' A Milli Takımımızın Hollanda'ya 6-1 mağlup olmasının ardından spor yorumcusu Erman Toroğlu, Şenol Güneş ile ilgili şok sözler söyledi. Erman Toroğlu, Şenol Güneş için 'Tazminatını biz verelim, gönderin!' ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e sert sözler!

"Yapamıyorsun! İstifa et" Spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Milli Takımımızın 2-0 mağlup olduğu Galler maçı sonrasında A Spor'da değerlendirmelerde bulundu.

Erman Toroğlu Sergen Yalçın için 'Fatih Terim abisinin izinde' dedi

"Sergen Yalçın Fatih Terim abisinin izinde!" Spor yorumculuğu yapan Erman Toroğlu, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili "Fatih Terim abisinin izinde" sözlerini kullandı. Ayrıca Erman Toroğlu Beşiktaş2ın 10 kişi kaldıktan sonra oynadığı futbolu yorumladı.

Erman Toroğlu'ndan N'Sakala için ağır sözler!

"N'Sakala Beşiktaş'a ihanet etti!" Beşiktaş'ın Süper Lig'in 24. haftasında evinde Koynaspor ile karşı karşıya geldiği mücadelede erken bir kırmızı kart çıktı. Beşiktaş'ta kırmızı kartı gören oyuncu N'Sakala oldu.

Erman Toroğlu'ndan çarpıcı derbi yorumu! 'Mert Hakan Yandaş atılmalıydı'

"Mert Hakan'ın yüzde yüz atılması lazımdı!" Kadıköy'de 15 yıl sonra Beşiktaş'ın 4-3 kazandığı derbi sonrası spor yorumcusu Erman Toroğlu değerlendirmelerde bulundu. Erman Toroğlu, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş ile ilgili 'Yüzde yüz atılmalıydı' şeklinde konuştu.

Erman Toroğlu Beşiktaş ve Trabzonspor yöneticilerini topa tuttu

Erman Toroğlu Beşiktaş ve Trabzonspor yöneticilerini topa tuttu Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş ve Trabzonspor yaptığı maçlarda berabere kaldı. Spor yorumculuğu yapan Erman Toroğlu da bu beraberlik sonrası spor gündemini yorumladı. Erman Toroğlu "Madem hakemler şerefsiz, neden TFF'yi ibra ettiniz" şeklinde yöneticileri eleştirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER