Fernandes

Lokomotiv Moskova'dan Manuel Fernandes açıklaması!

Fernandes transferi için flaş açıklama Hakkında Beşiktaş'a transfer olacağına yönelik dedikodular çıkan Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'le ilgili eski kulübü Lokomotiv Moskova'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Manuel Fernandes Türkiye'ye dönüyor

Manuel Fernandes Türkiye'ye dönüyor Adı Galatasaray ile anılan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes hakkında flaş bir açıklama geldi..

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçının golleri ve geniş özeti

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçının golleri ve geniş özeti Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için sahaya çıkan Aslan, Rusya'da buz kesti. Lokomotiv Moskova, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Cimbom, gruptaki son maçında Avrupa Ligi'ne katılabilmek için mücadele edecek.

Manuel Fernandes'ten Galatasaray'a gözdağı

Manuel Fernandes'ten Galatasaray'a gözdağı Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın yarın karşılaşacağı Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Yuri Semin ve bir dönem Beşiktaş formasını da giyen Manuel Fernandes, maç öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fernandes Galatasaray maçı öncesi kazan kaldırdı

Fernandes Galatasaray maçı öncesi kazan kaldırdı Manuel Fernandes, Galatasaray maçı öncesinde Lokomotiv’i karıştıracak açıklamalar yaptı, “Kulüp yöneticilerinin yaptığı saygısızlık beni gücendirdi” dedi.

Fernandes Beşiktaş'a dönmek istiyor

Fernandes Beşiktaş'a dönmek istiyor Lokomotiv Moskova forması giyen Manuel Fernandes, Beşiktaş'a dönmek istediğini siyah-beyazlı yöneticilere iletti. Son kararı Başkan Fikret Orman verecek.

Alanyaspor Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Alanyaspor Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Aytemiz Alanyaspor'u Burak yılmaz ve Abdülkadir'in golüyle 2-1 mağlup etti ve 8 resmi maç sonunda galibiyetle tanıştı. Aytemiz Alanyaspor'un tek golünü ise Emre Akbaba kaydetti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER