Futbol

Profesyonel kalecilerin zihinsel yetenekleri: Futbolun bilinmeyen yönleri

Profesyonel kalecilerin zihinsel yetenekleri: Futbolun bilinmeyen yönleri Kalecilerin sahadaki diğer futbolculara göre sahip oldukları kognitif yetenekler konusunda henüz çok az bilgi bulunmaktadır, zira genellikle futbol araştırmaları fizyolojik farklılıklara odaklanmıştır. Ancak İrlanda'da gerçekleştirilen bir çalışma, profesyonel kalecilerin dünyayı benzersiz bir şekilde algıladığını ortaya koymaktadır.

İzlemeye doyamayacağınız penaltılar!

İzlemeye doyamayacağınız penaltılar! Futbol dünyasında tekrar tekrar izleyeceğiniz penaltı kurtarışlarını sizler için derledik. Bazıları saç baş yoldurttu, bazıları da 'OHAA' dedirtti! İşte izlemeye doyamayacağınız penaltılar...

İşte spor camiasında koronavirüse yakalanan isimler

İşte spor camiasında koronavirüse yakalanan isimler Avrupa'yı etkisi altına alan ve Türkiye'de de 2 vakanın resmen açıklandığı koronavirüs salgını futbol dünyasına da etki etti. Avrupa'da birçok ligde maçlar ertelenirken, Türkiye'de de nisan ayının sonuna kadar maçlara seyirci alınmaması kararlaştırıldı. Bu gelişmelerin yanında koronavirüs salgınına yakalanan futbolcu ve teknik adamlarla ilgili haberler de geliyor. İşte şu ana dek koronavirüs olduğu kesinleşen sporcu ve teknik adamlar...

Korona virüsü futbolu da etkiledi! Lig ertelendi

Korona virüsü futbolu da etkiledi! Lig ertelendi Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs, spora büyük darbe vurdu. Yılda yaklaşık 1 milyar doların döndüğü spor ekonomisi, salgından olumsuz etkilendi.

Almanya Kupası’nda Bayern Münih çeyrek finalde

Almanya Kupası’nda Bayern Münih çeyrek finalde Almanya Kupası 3. turunda Bayern Münih, sahasında Hoffenheim'i yenerek çeyrek finale yükseldi.

Futbol dünyası yılbaşını böyle kutladı!

Futbol dünyası yılbaşını böyle kutladı! Yeni yıl coşkusu futbol dünyasında da yaşandı. Türkiye'de oynayan veya oynamış bazı futbolcular, 2020'yi kutladı.

Süper Lig'de 16. hafta tamamlandı! İşte puan durumu

Süper Lig'de 16. hafta tamamlandı! İşte puan durumu Süper Lig'in 16. haftası, Konyaspor-Trabzonspor ve Denizlispor-Alanyaspor mcüadeleleriyle tamamlandı. Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan Sivasspor, 34 puanla liderliğini sürdürdü.