Uefa

Avrupa'da ülke puanına en çok hangi takım katkı sağladı?

Avrupa'da ülke puanına en çok hangi takım katkı sağladı? Son 5 yılda Avrupa'da ülke puanına en çok katkı yapan takım belli oldu. Ülke puanına katkıda bulunan takımlar listesinde ilk sırada Beşiktaş yer alırken, son sırada ise Akhisarspor bulunuyor. İşte ülke puanına katkıda bulunan takımların listesi ve puanları...

Irkçı hakemle ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı

Irkçı hakemle ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı PSG maçında Pierre Webo'ya ırkçı söylemde bulunan dördüncü hakem Sebastian Coltescu'nun iki hafta önce FIFA listesinden çıkarıldığı öne sürüldü.

UEFA'dan ırkçı hakeme soruşturma kararı!

UEFA'dan ırkçı hakeme soruşturma kararı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ırkçılık skandalından sonra harekete geçti. UEFA, PSG-Medipol Başakşehir maçı hakkında soruşturma açılacağını belirterek "Ayrımcılığın hiçbir türüne futbolda yer yok" açıklamasını yaptı.

UEFA yeni hakemi açıkladı!

UEFA yeni hakemi açıkladı! UEFA ırkçılık saldırıları nedeniyle PSG - Başakşehir maçının yeni orta hakemini Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie'yi seçti.

Türkiye'nin UEFA kabusu devam ediyor!

Türkiye'nin UEFA kabusu devam ediyor! Galatasaray'ın Ramger'a mağlup olduğu maçtan sonra UEFA tarafından ülke ülke takımların puanları açıklandı. İşte ilk 20 sıradaki ülke ve yıl yıl puanları...

İşte Galatasaray'ın UEFA kadrosu! Sürpriz isimler var

İşte Galatasaray'ın UEFA kadrosu! Sürpriz isimler var Galatasaray, Neftçi Bakü ile oynayacağı maç öncesi UEFA'ya kadro tercihini iletti. Galatasaray'ın UEFA kadrosunda sürpriz isimler yer aldı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri Süper Lig'i 3. sırada bitirmesine rağmen Trabzonspor'un aldığı men cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turuna katılmaya hak kazanan Beşiktaş, dün akşam Yunan ekibi PAOK ile karşı karşıya geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER