Volkan

Başakşehir Fenerbahçe maçının golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe lider Başakşehir'e direnemedi Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında lider Medipol Başakşehir, kötü günler geçiren Fenerbahçe'yi konuk etti.

Antalyaspor - Medipol Başakşehir maçı sonucu ve özeti

Antalyaspor - Medipol Başakşehir maçı sonucu ve özeti Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta açılış maçında Başakşehir, Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe'de iki yıldız kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe'de iki yıldız kadrodan çıkarıldı Fenerbahçe'de Dirar sakatlığı, Mehmet Ekici ise teknik heyet tercihiyle kadrodan çıkarıldı.

Galatasaray Başakşehir maçı golleri ve geniş özeti

Galatasaray Başakşehir maçı golleri ve geniş özeti Süper Lig'de şampiyonluk yarışını ilgilendiren dev maçta Galatasaray, Medipol Başakşehir'i konuk etti. Cim Bom, kritik karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Kayserispor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Kayserispor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi’nin 27. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı. Fenerbahçe, karşılaşmadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Başakşehir Beşiktaş maçı sonucu ve geniş özeti

Başakşehir Beşiktaş maçı sonucu ve geniş özeti Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Medipol Başakşehir, sahasında konuk ettiği Beşiktaş 1-0 mağlup ederek çok önemli bir puanı hanesine yazdırdı.

Ukrayna-Türkiye maçının sonucu ve geniş özeti

Ukrayna-Türkiye maçının sonucu ve geniş özeti A Milli Takımımız, Mircea Lucescu ile çıktığı ilk karşılaşmada Ukrayna'ya 2-0 mağlup oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER