ANTALYASPOR

Eto’o hem golünü attı hem cebini doldurdu

Antalyaspor'un yıldızı Eto’o attığı golle üç mutluluk birden yaşadı. 20. golle cebi doldu..

 Eto’o hem golünü attı hem cebini doldurdu

Hem takımını 1-0 öne geçirmenin sevincini yaşayan Kamerunlu yıldız hem de sözleşmesinde yazılı olan ’20 gol atarsa 250 bin euro  lira ekstradan kazanır’ maddesinin gereğini yerine getirdi.

Samuel Eto’o bu golle kulüp tarihine de geçti. Daha önce Süper lig’de 1 sezonda en fazla gol atan oyuncu olan Fazlı Ulusal’ın 20 gollük rekorunu yakalayan Eto’o, 1 gol daha atarsa bu rekorun tek başına sahibi olacak.

Antalyaspor Torku Konyaspor maçının geniş özeti ve sonucu

 TAKIMINI SIRTIYOR

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, Spor Toto Süper Lig'de attığı gollerle takımını sırtlıyor. ..

Ligde çıktığı 31 maçta 39 puan toplayan Antalyaspor'un attığı 45 golün 20'si Samuel Eto'o'ya ait. Eto'o'nun lig maçlarında 6 da asisti bulunuyor.

Antalya temsilcisi, Eto'o'nun gol attığı toplam 16 lig maçının 9'unu kazandı, 4'ünde berabere kaldı, 3'ünde ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. 

Antalyaspor, Kamerunlu futbolcunun golle buluştuğu sezonun ilk yarısındaki maçlarda Medipol Başakşehir (3-2), Gençlerbirliği (3-1), Eskişehirspor (2-0), Bursaspor (2-0) ve Mersin İdmanyurdu'nu (3-2) yendi, Beşiktaş (5-1), Akhisar Belediyespor (2-1) ve Torku Konyaspor'a (3-2) yenildi, Kayserispor (1-1), Galatasaray (3-3) ve Osmanlıspor (1-1) ile de berabere kaldı.

Akdeniz ekibi sezonun ikinci yarısında ise Eto'o'nun rakip fileleri havalandırdığı maçlarda Fenerbahçe (4-2), Bursaspor (3-0), Galatasaray (4-2) ve Torku Konyaspor'u (1-0) mağlup ederken, Akhisar Belediyespor (2-2) karşısında eşitliği bozamadı.  

Eto'o, Süper Lig'de gol krallığı yarışında, 24 gole sahip Beşiktaşlı Gomez'in ardından ikinci sırada bulunuyor.  

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER