SÜPER LİG

Eto'o sustu Antalya tepetaklak

üper Lig'e iyi bir başlangıç yapmasına karşın son iki haftada sadece 1 puan toplayabilen Antalyaspor'da ilginç bir detay ortaya çıktı.

Eto'o sustu Antalya tepetaklak
Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmasına karşın son iki haftada sadece 1 puan toplayabilen Antalyaspor'da ilginç bir detay ortaya çıktı.

Samuel Eto'o'nun gol attığı maçları galibiyetle tamamlayan kırmızı beyazlılar, Kamerunlu oyuncunun durdurduğu maçları kazanamıyor.

2 HAFTAYI BOŞ GEÇTİ
Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ilk 4 haftasından 3 galibiyet çıkaran Antalyaspor'da son 2 haftadaki düşüş dikkat çekiyor. Çaykur Rizespor deplasmanından 5 gollü mağlubiyetle ayrılan kırmızı beyazlılar, evinde ağırladığı Medicana Sivasspor maçında da 1 puana razı oldu.

 

ETO'O ATAMAYINCA ANTALYA KAZANAMIYOR
Geride kalan 6 haftada 10 puan toplayarak 5. sırada yer alan Antalyaspor adına ilginç de bir detay ortaya çıktı. 5 golle krallık yarışında zirvede yer alanSamuel Eto'o'nun gol attığı tüm karşılaşmaları kazanan Antalyaspor, Kamerunlu oyuncunun fileleri havalandırmadığı maçlarda ise galibiyet yüzü göremiyor. Bu sezon Medipol Başakşehir veEskişehirspor'a 2, Gençlerbirliği'ne de 1 gol atanSamuel Eto'o, takımına da 3 puanı getiren isim olmuştu.

SADECE 1 PUAN ALABİLDİ
Kamerunlu yıldız oyuncu, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve son olarak da MedicanaSivasspor maçlarını boş geçerken, Antalyaspor bu karşılaşmalardan sadece 1 puan toplayabildi. Pazar günü sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Antalyaspor'da gözler yineSamuel Eto'o'nun üzerinde olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER