SÜPER LİG

Eto'o'nun en beğendiği takım Beşiktaş

Antalyaspor'un başarılı forveti Samuel Eto'o Türkiye'de en beğendiği takımın Beşiktaş olduğunu söyledi.

Eto'o'nun en beğendiği takım Beşiktaş

Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Eto’o, 5 aydır top koşturduğu Türkiye Ligi’nden övgüyle söz etti. En beğendiği takımın ise siyah-beyazlılar olduğunu söyledi.

Samuel Eto’o... O bir dünya yıldızı... 34 yaşına geldiğinde yolu Türkiye’ye, Antalya’ya düştü ve ünüyle, futboluyla, golleriyle ligimize ayrı bir renk kattı. 12 maçta attığı 10 golle şu an gol krallığı yarışmasında ilk sırada yer alıyor.

Yeniyüzyıl Gazetesi'nin haberine göre muEto'o ile röportaj yapan muhabirin karşısında bir dünya yıldızı değil, sempatik, mütevazı bir insan vardı ve söze Türkiye’den başladı. İşte Eto’o’nun sözleri:

YAŞLI DİYENLERE

Türkiye hakkında hep güzel şeyler duyuyordum. Geldiğimde de bunların ne kadar doğru olduğunu gördüm. Hangi şehire giderseniz gidin futbol tutkusunu görebiliyorsunuz. Belki ben gelmeden önce bazıları hakkımda yaşlı veya doymuş biri olduğumu düşünüyordu ama bunlara cevabı attığım gollerle veriyorum. Kendime güveniyorum, oyunun içerisinde maksimumu veriyorum. Kimse ümitlenmesin bu sezon gol kralı benim.

KİMSE PES ETMİYOR

Ligin favorisini söylemek için erken. Daha önümüzde birçok maç var. Türkiye ligi çok kaliteli. Sürpriz sonuçlar ortaya çıkıyor. Bakın biz bitti denilen maçı eşitledik ve Galatasaray’dan puan aldık. Hiçbir takım kolay pes etmiyor. Futbolun güzelliği de bu. Kim biraz daha önde derseniz ben şu anda Beşiktaş'ı söylerim.

Okan Buruk'tan 'bize operasyon yapıldı' iddiası

 WESLEY’LE BULUŞMAK GÜZEL

Eto'o : Wesley’le tekrar buluşmak güzel oldu. Onu gördüğüme çok sevindim. Inter günlerimiz başarılarla geçmişti. O dünyanın en iyi oyuncularından biri. Galatasaray taraftarının onu bu kadar çok sevmesi normal çünkü o karakteri, kariyeri ve futboluyla bunu hak ediyor.

G.SARAY BENİ ŞAŞIRTTI

ETO’O Galatasaray maçına da değinerek şöyle konuştu: Daha zor bir atmosfer bekliyordum. Fazla seyirci olmadığını görünce şaşırdım. Galatasaray’ın yaşadığı sıkıntıları iyi kullandık. Türkiye ligi Avrupa futbolunda iyi izlenimler bırakıyor. Birçok tanınmış oyuncu burayı tercih ediyor. Kalite üst seviyede. Ben birçok isime olumlu referans veriyorum.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER