FUTBOL

Eto'o'yu göremeyince hüngür hüngür ağladı

Dünyaca ünlü futbol yıldızlarından Samuel Eto'o'nun, Atiker Konyaspor'a transferi, en çok 4 yaşındaki Antalyalı hayranı Ayaz Para'yı üzdü.

Antalyaspor taraftarı minik Ayaz'ın hayranı olduğu ve daha önce idmanda tanıştığı Eto'o'nun Konyaspor'a transferi, küçük taraftarı üzdü.

Minik Ayaz, 22 Mart 2017'de amcasıyla antrenman izlemek için geldiği Antalyaspor tesislerinde dünya starı Kamerunlu futbolcu Eto'oyu daha yakından görebilmek için "Eto'o" diye bağırırken AA objektiflerine yansımıştı.

31 Ocak 2018'de Atiker Konyaspor'la 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Eto'o'nun, transfer haberi minik hayranı Ayaz'ı derinden üzdü.

Taraftarı olduğu Antalyaspor'a desteğini sürdüren ve amcası Serkan Para ile iç saha maçlarıın kaçırmayan Ayaz'ın gözü Eto'o'yu arıyor.

Ligin 20. haftasında Antalyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor maçında da tribünde yerini alan Ayaz'a amcası Serkan Para'nın, Eto'o'nun artık Antalyaspor'da oynamayacağını söylediği o anları yine AA muhabiri görüntüledi.

Ayaz, amcasının "Eto'o'yu özleyecek miyiz?" sorusuna "Evet." yanıtını verdi. Minik Antalyasporlu, kendisini yakından göremeyecek oluşuna çok üzüldüğünü belirttiği Eto'o'ya yeni takımında başarı dilemeyi de ihmal etmedi.

Eto'o'yu çok sevdiğini, Antalya'dan ayrılıp Konya'ya gitmesini istemediğini belirten minik Ayaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalyaspor'daki yeni gözdesinin ise Danilo olduğunu dile getirdi.

Yorumlar
TREND HABERLER