MİLLİ TAKIM

EURO 2016 için olay şike iddiası!

Arnavutluk'un Ermenistan'ı 3-0 ile geçerek tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazandığı maç ile ilgili olay iddialar konuşulmaya başlandı.

EURO 2016 için olay şike iddiası!

Arnavutluk'un Ermenistan'ı 3-0 ile geçerek tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katıldığı mücadele ile ilgili flaş bir iddia geldi.

Arnavutluk ve Sırp basınında yer alan haberlere göre; Ermenistan kalecisi ve 3 defans oyuncusunun 500 bin euro para aldığı iddia edilirken, herhangi bir iddiası olmayan Ermeni takımının kolayca yenildiği vurgulandı. 3-0'lık maçta bir kendi kalesine gol, bir de büyük hatalar sonucu golün ortaya çıktığı ve şike iddialarının ciddi şekilde gündeme geldiği kaydedildi.. 

Türkiye İzlanda maçı son dakika dakika canlı anlatımıTürkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?, Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Öte yandan maçın başlamasına kısa süre kala Londra, Hong Kong, Singapur, Berlin ve Paris'te Arnavutluk'un galibiyetine verilen oranların ciddi şekilde düştüğü kaydedilirken, Ermenistan'ın galibiyetine verilen oranın ise 2,85 civarlarından, 4,10'lara yükseldiği ifade edildi.

Danimarka basını da takibe başladı

Bu haberler Danimarka basınında da büyük yankı buldu. I Grubu'nda Arnavutluk'un puan kaybetmesini bekleyen ve 3-0'lık skor sonrasında play-off oynamak zorunda kalan Danimarka'da basın, olayı ciddi şekilde tartışmaya başladı.

Sporx'de yer alan habere göre; Ekstra Bladet Gazetesi, birçok bahis firması ile irtibata geçtiklerini kaydederken, oranlarda yaşanan hareketlilik ile ilgili çoğundan geri dönüş alamadıklarını yazdı. Sadece yerel bir firmadan geri dönüş alınırken, maçla ilgili herhangi bir şüpheli durumun görülmediği bilgisinin kendilerine iletildiği paylaşıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER