MİLLİ TAKIM

EURO 2016 provası Avusturya'ya karşı

A Milli Futbol Takımı, 29 Mart Salı günü hazırlık maçında Avusturya'yla karşı karşıya gelecek.

EURO 2016 provası Avusturya'ya karşı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine doğrudan katılacak A Milli Takım, kendisi gibi finallerde yer alacak ülkelerden Avusturya ile deplasmanda bir hazırlık maçı yapacak.

Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst-Happel Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 21.30'da başlayacak. 

Türkiye ile Avusturya, A milli takımlar düzeyinde bugüne kadar 5'i özel, 10'u resmi olmak üzere toplam 15 maçta karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 6'sını ay-yıldızlı ekip kazanırken, Avusturya 8 müsabakadan galip ayrıldı, bir maç ise berabere bitti. Mücadelelerde Türkiye'nin 20 golüne, Avusturya 17 golle karşılık verdi.  

Trabzon basını yönetimi ve futbolcuları topa tuttu!

Türkiye ile Avusturya son olarak 15 Ağustos 2012'de yine Ernst-Happel Stadı'ndaki hazırlık maçında karşılaşmış ve ev sahibi ekip, maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. 

Bu arada Ernst-Happel Stadı, aynı zamanda A Milli Takım'ın 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde, çeyrek finalde Hırvatistan'ı seri penaltı atışları sonrası mağlup edip, yarı finale yükseldiği tarihi maçın oynandığı stat olma özelliğini de taşıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER