DÜNYADAN FUTBOL

Everton efsanesinden Cenk Tosun'a övgü

Premier Lig takımlarından Everton'ın eski forveti Tony Cottee, Milli forvet Cenk Tosun hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Everton efsanesinden Cenk Tosun'a övgü

Premier Lig'de Everton forması giyen Milli forvet Cenk Tosun, Everton'ın eski forvetlerinden Tony Cottee'den övgü dolu sözler aldı.

''CENK DAHA YENİ BAŞLIYOR'' : Everton internet sitesine konuşan Cottee, ''Cenk, Premier Lig'de ne kadar gol atabileceğini şimdiden gösterdi ve daha fazlasını yapabileceğine inanıyorum. Cenk daha yeni başlıyor. Gerçek bir bitirici. Yeni bir kulübe gelmenin zorlukları vardır ama adaptasyonu hemen aştı'' sözlerini kullandı.

''ÜLKEYE VE PREMIER LIG'E ALIŞTI'' : Sporx'in haberine göre; 26 yaşındaki golcü oyuncunun oyun tarzını çok beğendiğini söyleyen eski Everton golcüsü, ''İngiltere'de rahat hissetmesi oldukça önemli. Birçok oyuncu yabancı bir ülke ve dil karşısında zorlanır. Cenk bunu hemen atlattı. Ülkeye ve Premier Lig'e alıştı. Everton'ın yaratıcı oyuncuları, Cenk Tosun ile oynamaktan büyük keyif alıyordur. Gylfi Sigurdsson ile Cenk Tosun'un birlikte daha büyük işler yapacağına inanıyorum'' dedi.

Ali Koç'tan Zidane açıklaması!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER