MİLLİ TAKIM

Fadıl Vokrri Milli Takım'a övgüler yağdırdı

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadil Vokrri, Türkiye'nin Rusya 2018 elemelerine kötü başlasa da süper bir güç olduğunu söyledi.

Fadıl Vokrri Milli Takım'a övgüler yağdırdı

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadil Vokrri, Türkiye Milli Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki performansına ilişkin, açıklamalar yaptı.

Bir dönem Fenerbahçe'de de top koşturan ünlü futbol adamı Vokrri, "Türkiye, elemelere iyi başlangıç yapamasa da yıllardır Avrupa futbolunda süper bir güç." dedi.

Vokrri,yaptığı açıklamada, Kosova'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ndeki şansı ve gelecek ay deplasmanda oynayacakları Türkiye maçını değerlendirdi.

I Grubu'nda ilk hafta Finlandiya ile berabere kalan, sonrasında Hırvatistan'a 6-0, Ukrayna'ya da 3-0 kaybeden Kosova'nın üç maçlık performansını değerlendiren Vokrri, Hırvatistan karşılaşmasının kendileri için "ağır bir yenilgi" olduğunu söyledi.

Kosova Milli Takımı Teknik Direktörü Albert Bunjaki'nin görevine son verileceği iddialarını da yanıtlayan Vokrri, "Futbolda bu tür söylemler asla bitmez. Bu yeni ve genç takımın parlak bir geleceği var ve Bunjaki görevine devam edecek." diye konuştu.

"Tüm gücümüzle mücadele edeceğiz"

Semih Şentürk milli takımdaki eksiği açıkladı!

Kosova'nın bugüne kadar oynadığı maçların hem oyuncular hem de teknik ekip için tecrübe olduğunu belirten Vokrri, "Türkiye, bu maçı kazanmak için elinden geleni yapacaktır ancak biz de tüm gücümüzle mücadele edeceğiz." diye konuştu.

İki ülkenin futbol federasyonları arasındaki ilişkilerin mükemmel gittiğini kaydeden Vokrri, Kosova'ya özel maç oynama hakkı verilmesinden sonra Türkiye'nin Kosova'ya gelerek maça çıkmasının, bu mükemmel ilişkilerin en büyük kanıtı olduğunu ifade etti.

Fadıl Vokrri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Türkiye ve yurt dışında kalitesini kanıtlamış bir teknik adam olduğunu da sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER