DÜNYA KUPASI

Falcao'dan Bilica taktiği

İngiltere'nin Kolombiya karşısında Kane'in penaltı golüyle öne geçtiği maçta Falcao'nun penaltı noktasındaki çimleri kazıması gündem oldu.

Falcao'dan Bilica taktiği

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda son 16 turu İngiltere-Kolombiya maçıyla bitti.

İngilizlerin Kolombiya'yı elediği karşılaşmada Falcao'nun Kane'in golünden önce penaltı noktasındaki çimleri bozması çok konuşuldu.

FALCAO'NUN HAREKETİ BİLİCA'YI HATIRLATTI : Mücadele gücü yüksek ve gergin geçen maçın 57. dakikasında İngiltere, Kane'in düşürülmesiyle penaltı atışı kazandı.

İki takım futbolcularının tartıştığı esnada Falcao, penaltı noktasını ayağıyla kazıyarak çimleri bozdu. Kane'in penaltı vuruşunu sabote etmeye yönelik yapılan bu hareket ise başarılı olmadı ve İngiliz yıldız topu filelere gönderdi. 

Yaşanan bu pozisyon 2010 yılında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini akıllara getirdi. Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı futbolcusu Bilica, penaltı yaptığı pozisyonda siyah-beyazlılar vuruşu kullanmadan penaltı noktasını ayağıyla kazımış ve atışın kaçırılmasını sağlamıştı. Bu pozisyon ise maçtan sonra günlerce tartışılmıştı.

İNGİLİZLER DE MANŞETLERE TAŞIDI : Normal süresi 1-1 biten maçı İngiltere seri penaltı atışları sonunda 4-3 kazanıp çeyrek finale yükseldi. İngiliz basını da Falcao'nun bu hareketini manşetlerine taşıyıp Kolombiyalı oyuncunun atışı sabote etmeye çalıştığını yazdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER