DÜNYADAN FUTBOL

Fanatik taksici kadro dışı bırakınca

Bundesliga'ya yükselme hesapları yapan 1860 Münih, sezonun ilk iki maçını kaybedince kendisini ilginç bir kaosun ortasında buldu.

Fanatik taksici kadro dışı bırakınca
Almanya 2.lig takımlarından 1860 Münih'in dört futbolcusu kendisini son derece ilginç bir durumun ortasında buldu. 

NTV Spor'un haberine göre; Almanya'nın en köklü kulüplerinden biri olmasına karşın yıllardır Bundesliga 2'de yarışan 1860 Münih, güçlenmiş kadrosuyla bu sezon Bundesliga'ya dönme hesapları yapıyor. Ancak Ürdünlü bir iş adamının maddi desteği ile pahalı transferler yapan kulüpte hesaplar yine tutmadı ve sezonun ilk iki maçından mağlubiyetle dönüldü.

Krizin eşiğine gelen 1860, Pazartesi gecesi yaşanan bir olayla iyice kaosun içinde buldu kendini. Takımın 18 yaşındaki kaptanı Julian Weigl, oyunculardan Daniel Adlung, Yannick Stark ve yedek kaleci Vituis Eicher kadro dışı kaldı. Ancak bu dört oyuncunun U21 (A2) takımına gönderilmesinin ardında ne kötü performans ne de mağlubiyet serisi var.

Weigl, Adlung, Stark ve Eicher'in pazartesi gecesi bir gece kulübünde eğlendikten sonra bir taksiye bindiği ve burada kulüplerini çekiştirdiği öğrenildi. Futbolcuların arasındaki muhabbeti dinleyen taksi şoförünün fanatik bir 1860 taraftarı çıkması ise kaderin bir cilvesi. Çünkü kızgın taksici ertesi gün soluğu kulübün tesislerinde alıp, gezgin futbolcuları ihbar etti.

Bunun üzerine dört oyuncuyu da kadro dışı bırakan 1860 yönetimi, Weigl'in kaptanlığını da elinden aldı.

Ancak kadro dışılar bununla da sınırlı kalmadı. 38 yaşındaki kaleci Gabor Kiraly, RB Leipzig maçında takım arkadaşı Gary Kagelmacher'in saçını çektiği için bundan sonra U21 takımı ile

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER