GALATASARAY

Faruk Süren sinyali verdi! Başkan adayı oluyor

Galatasaray'da her dönem muhalefet tarafından başkan olması için baskı yapılan Faruk Süren, ilk kez aday olabileceğini açıkladı. Süren, son kararını kısa süre içinde açıklayacak.

Faruk Süren sinyali verdi! Başkan adayı oluyor

Önceki akşam sarı kırmızılı camianın önemli isimleri, eski başkanlardan Faruk Süren ile bir araya gelerek, adaylık teklifi götürdü.

Yemekli toplantıda Süren’e, "Senin başkanlığında güçlü bir yönetim kurulu oluşması için gereken her türlü desteği vereceğiz" mesajı iletildi. 1996-2001 yılları arasında da başkanlık yapıp, UEFA Kupası şampiyonluğu dahil 14 kupa kazandıran Süren ise düşünmek için süre istedi.

ADAYLIK SİNYALİ VERDİ: Konu ile ilgili Hürriyet'e açıklama yapan Faruk Süren, başkan adaylığı teklifini doğrulayarak, “Galatasaray Kulübü’nden önemli ve değerli bazı arkadaşlarla çarşamba akşamı yemek yedik. Aday olmam gerektiğine dair bir fikir ortaya attılar" dedi.

Faruk Süren

Süren, "Kabul etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine ise, "Evet, olabilir. Galatasaray’ı yeniden fabrika ayarlarına döndürmek için bu göreve soyunabiliriz. Ancak kesin karar vermek için ailemle görüşmeliyim. Kolay değil, yaşam biçimim değişecek. Ailemdeki herkes bu konuda destek olur ve olumlu karşılarsa aday olabilirim" cevabını verdi. Süren'in kararını birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor.

Faruk Süren

6 Mayıs’ta yapılacak Galatasaray Kulübü Seçimli Genel Kurul Toplantısı için bugüne dek adaylığını açıklayan ilk isim, mevcut başkan Mustafa Cengiz’di. Cengiz’den önce başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek’in de aday olması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER